Sociální sítě
Nahoru

Přehlídka Pietro Filipi v Karlových Varech ve stylu Studia 54

Značka Pietro Filipi připravila neotřelý večírek v rámci letošního 54. Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Hlavní téma celého večera bylo proslulé Studio 54 a ve stejném duchu se nesla i přehlídka nové kolekce Pietro Filipi pro sezónu podzim/zima 2019. Čtvrteční večer se vše muselo blyštět, protože hlavní podmínkou dress code bylo vše s metalickým efektem.

Nová kolekce Pietro Filipi potěšila všechny, kdo vyznávají nadčasovou a nositelnou módu a milují show. Přehlídkové molo ovládl voging v podání taneční skupiny a stylová klubová hudba od předního českého DJ Lumiere. Neotřelý a hravý styling jednotlivých outfitů měla na svědomí módní ředitelka Elle Lenka Kermes, která se při vytváření konečné podoby modelů držela dress code Studia 54 a vmísila jej i do finální podoby každého modelu. Na mole bylo k vidění vše, od klasických jednoduchých a snadno kombinovatelných střihů až po odvážné a rafinované modely. Při závěrečném defilé si modelové i tanečníci vysloužili hlasitý potlesk.

Mezi hosty večírku, který moderoval Libor Bouček, nesměly chybět ani osobnosti z českého showbyznysu. Na večírek dorazila např. zpěvačka Monika Bagárová s Markétou Konvičkovou, herečka Jitka Schneiderová, návrhářka Ivana Mentlová, která se autorsky podílí na kolekci Silverline Pietro Filipi, modelka Jitka Nováčková a také zpěvačka Victoria.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.