Sociální sítě
Nahoru

Povzneste svůj zážitek z Moto GP

Mistrovství světa silničních motocyklů neboli Moto GP. Snad každý si pod závodem představí silné stroje, hlasité motory, nové technologie a jedinečnou atmosféru spojenou se skvělými výkony. Milovníci rychlých strojů, kteří si oblíbili zařízení IQOS, se na tento zážitek mohou připravit už nyní, o necelý měsíc dřív. Značka je totiž součástí seriálu Grand Prix a již třetím rokem k tomuto svátku motorsportu představuje speciální edici IQOS MOTOR EDITION, která bude letos v prodeji od 17. 7. 2019. Stylový černý přístroj s červenými detaily symbolizuje stejnou vášeň a zápal, kterou dávají závodníci do každého okruhu. Povzneste svůj zážitek o třídu výš s exkluzivní limitovanou novinkou, která doplní jedinečné okamžiky ve vašem životě.

Vsaďte na nadčasový design propracovaného IQOS 3, nebo na elegantní řešení IQOS 3 Multi, jehož užívání si vychutnáte až 10 kol za sebou.

Špičkové technologie a neustálý rozvoj, to jsou další charakteristiky prostředí silničních motocyklů. Těmi se zabývá také společnost Philip Morris, která přináší dospělým kuřákům lepší volbu v podobě inovativního zařízení IQOS. Úplný přechod na IQOS představuje nižší riziko pro zdraví než pokračování s kouřením. IQOS produkuje o 95 % méně škodlivých látek ve srovnání s referenční cigaretou, je určen dospělým kuřákům, kteří by jinak v kouření pokračovali a nemá negativní vliv na kvalitu vnitřního prostředí. Právě novým speciálním technologiím bude věnován doprovodný program brněnské GRAND PRIX.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.