Sociální sítě
Nahoru

Být modelem v padesáti? Není to nemožné

Mnoho lidí si myslí, že modelingu se můžete věnovat pouze když jste mladí a v nejlepší formě. Není to však pravda a své o tom ví také britský model Philip, který se modelingu začal věnovat až po padesátce.

Nikdy není pozdě začít dělat to, co máte rádi. „Pip The Gentleman“ (jak se Philipovi v rámci modelingu říká) je původem profesor, který přednáší na univerzitě ve městě Huddersfield. Právě zde se nastartovala také jeho kariéra modela. Dva studenti jej oslovili, zda by s ním mohli nafotit fotky pro svůj projekt a on souhlasil.

Fotky se poté objevily na Facebooku, kde jeho zajímavý look ocenilo mnoho lidí. V tomto čase si Philipa všimla také agentura PurplePort z Londýna, která jej začala povolávat na další projekty. Philipovi se práce začala líbit a k práci profesora získal zajímavý přivýdělek. Ze všeho nejvíc však modeling dle svých slov dělá pro zábavu a všudypřítomnou kreativitu.

Pip The Gentleman se sice zatím neobjevil v žádné obrovské kampani světoznámých značek, ale to je možná jen otázka času. A jak se tento hipsterský gentleman líbí vám?

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.