Sociální sítě
Nahoru

Tento resort vám nabídne skutečně atraktivní místo na spaní

Představte si, že se pomalu uchylujete ke spánku a k tomu posloucháte zvuk vln, lehkého vánku a nad vámi je nebe poseté hvězdami. To není sen, ale realita, kterou můžete zažít v jednom resortu na Maledivách.

Resort Grand Park Kodhipparu je skutečně kouzelným místem, které se skládá ze 120 vil, z nichž každá je vybavena privátním bazénem, ale ze všeho nejlepší jsou sítě, které se vznáší přímo nad mořem a během teplých večerů v nich můžete krásně usínat.

Ačkoliv se jedná o obyčejnou síť, je to jedna z největších atraktivit celého resortu, která se objevuje na většině fotkách všech klientů. Resort se díky tomu stal i velmi populárním místem pro všechny světové influencery, kterým podobná fotka na síti nesmí na profilech chybět.

Cena ubytování v tomto resortu startuje na 400 dolarech za noc, což je něco málo přes devět tisíc korun. Resort se nachází jen dvacet minut lodí od hlavního města Malediv. Najdete v něm tři restaurace a můžete z něj vyrazit třeba i na mnoho zajímavých exkurzí. Největším zážitkem však bude usínání za zvuku vln na síti natáhnuté nad mořem.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.