Sociální sítě
Nahoru

Kousek vlastního ráje přímo na zahradě

Pro mnoho lidí k létu bezpochyby patří Slunce, písčité pláže a moře. Nicméně ne všichni si z časových a jiných důvodů mohou dovolit často a dlouho cestovat a existují lidé, kteří by si z každé dovolené nejraději odvezli kousek moře s sebou domů. Právě proto americká společnost Zydeco Construction přišla s unikátním nápadem vytvořit kousek moře přímo na vaší zahradě.

Klasické zahradní bazény už nejsou „in“. Na svém pozemku si můžete nechat vybudovat něco mnohem lepšího. Kdo by nechtěl mít na zahradě svou vlastní písčitou pláž? Zakladatel společnosti Zydeco Construction, Eric White, toho využil a začal lidem stavět privátní kousky tropického ráje přímo na zahradě.

Klasický bazén už je staromódní

Stavební společnost má své sídlo prozatím pouze v americké Louisianě, ale je jen otázkou, kdy se rozroste i dál. Jedna taková průměrně velká „domácí pláž“ vyjde na zhruba 20 000 dolarů, což je přibližně 460 tisíc Kč. To je dosti podobné ceně lepšího a do země zapuštěného bazénu.

Jedna z realizací Zydeco Construction

Letošní léto je neobvykle horké a podobnou soukromou pláž by na svém pozemku rádo uvítalo mnoho lidí, tak snad se něčeho podobného brzo chytí nějaká evropská společnost, případně dojde k rozšíření Zydeco Construction i na evropský trh.

Společnost tvoří soukromé zahradní pláže na zakázku

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.