Sociální sítě
Nahoru

Na zámku Chateau Herálec vás budou doslova hýčkat

Ono se sice říká, že „všude dobře, ale doma nejlíp“, nicméně na zámku Chateau Herálec tohle pravidlo úplně neplatí. Troufáme si říct, že jakmile se na tohle místo jednou vydáte, budete se v budoucnu rozhodně chtít vrátit.Během léta si navíc v jednom z nejkrásnějších chateau v Česku přichystali speciální program „Letní hýčkání“, v rámci kterého si nejen odpočinete, ale také zažijete romantiku během krásných procházek po okolí či lenošení v rozkvetlé zámecké zahradě. To vše v doprovodu skvělého jídla a nezapomenutelných zážitků.

Také byste nejraději na pár dní vyskočili z toho všudypřítomného shonu a dopřáli si trochu klidu a pohody? V rámci balíčku „Letní hýčkání“ si užijete 2 noci v pětihvězdičkovém hotelu a zdravé snídaně, které jsou sestaveny převážně z lokálních zdrojů. Místní zámecká restaurace Honoria je připravena poskytnout nezapomenutelný kulinářský zážitek vašim chuťovým pohárkům.

Přímo na zámku se nachází také Wellness & Spa by L’Occitane, v rámci kterého budete mít neomezený vstup do nádherného bazénu pod historickými klenbami, velké finské, bylinkové finské a parní sauny a silencária. Třešničkou na dortu je pak možnost využít po dobu 40 minut soukromou vířivku ve věžičce. Tím však letní hýčkání nekončí.

Chateau Herálec nabídne skvělý program také aktivnějším jedincům. V rámci Wellness & Spa by L’Occitane můžete využít posilovnu, ale k zapůjčení nechybí třeba i nordic walking hole a zámecká kola. Příjemný personál vám dokonce poradí krásné trasy v okolí zámku, abyste si své výlety užili na maximum.

Pro ještě větší umocnění skvělého zážitku z pobytu na tomto zámku si můžete pronajmout zámecký kabriolet Mercedes Benz E a vyrazit třeba i s připraveným piknikovým košem někam na výlet. Na zámku Chateau Herálec zkrátka neexistuje přání, které by nebylo možné splnit. Opojný zážitek z prostředí zámku, výletů do okolí a z relaxačních spa procedur a zkrášlujících rituálů značky L’Occitane je něco, co se nedá úplně dobře popsat, ale musí se zkrátka zažít.

Více z rubriky Romantika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.