Sociální sítě
Nahoru

Nejste spokojeni se svým životem? Vyzkoušejte návštěvu koučinkového centra

Ať už jde o podnikání či budování kariéry v nějaké společnosti, obojí má obrovskou zátěž na naše tělo, a to jak z psychologického, tak i fyzického hlediska. Také proto bychom se o své tělo a mysl měli pravidelně starat a dopřávat jim regeneraci.

Zajímavé koučinkové centrum, které lidem k regeneraci pomáhá a ve kterém realizují unikátní koncept propojující tělo, mysl a duši, si v pražských Běchovicích otevřeli dva Češi – Daniel Trpák a Ondřej Halama. Je to místo, kam se jezdí rozvíjet manažeři velkých společností a firemní týmy, stejně jako lidé hledající vnitřní klid a související změnu. Jejich centrum se jmenuje Aumakua. AU ve smyslu času a prostoru + MAKUA ve smyslu božství = Aumakua.

Daniel Trpák a Ondřej Halama

Aumakua je výraz pocházející z havajštiny a označující spojení fyzické reality s realitou duchovní. Daniel Trpák a Ondřej Halama zde spolu s týmem specialistů pomáhají na cestě všem, kdo se rozhodli, že nejsou se svým životem spokojení a chtějí učinit změnu. Ano, osobní rozvoj je dnes mimořádně frekventované téma, nejrůznější lifestylové časopisy přetékají univerzálními radami, jak na sobě účinně zapracovat. V Aumakua centru to dělají jinak – po svém. Jednoduše řečeno: práci s myslí propojují s cvičením těla a meditacemi, tedy zklidněním a uvědoměním si síly vlastní intuice.

Koučinkové centrum Aumakua

„Z vlastní zkušenosti víme, že jsme všichni sami strůjci svého osudu. Bez ohledu na to, jaké jsme měli dětství, rodiče, podmínky, okolnosti, zdraví a štěstí, záleží jen na nás, co se životem uděláme a jak jej využijeme. Vždy je to otázka volby mezi strachem z neúspěchu a prožíváním života naplno, rozhodnutím udělat něco jinak, důvěřovat své intuici, sobě,“ shodují se Dan Trpák a Ondra Halama.

V Aumakua probíhá spousta různých aktivit

Za nejlepší současnou metodu vedoucí k rozvoji sebe samého, týmu a vůbec života považují koučink. Klíčovou podmínkou trvalých změn je totiž správná motivace. „Čím více si uvědomím, co skutečně chci, tím větší mám šanci, že toho dosáhnu. Jenže odpovědi na takové otázky se nehledají jednoduše,“ konstatuje Daniel Trpák a dodává: „Zkušený kouč vám pomůže nejen definovat cíle, ale i změnit návyky tak, aby to šlo přirozeněji.“

Nechybí ani jóga

V Aumakua centru harmonicky propojují všechny tři základní pilíře lidského bytí: mysl, tělo a duši. Činí tak prostřednictvím koučinku a terapie, fyzické aktivity, jako je jóga, běh či kruhové tréninky, a meditace. Certifikovaní koučové, trenéři a duchovní průvodci soustředěně pracují s jednotlivci, rodinami, sportovci, umělci, ve firmách s týmy a členy týmů individuálně. V Aumakua centru dokonce vyvinuli vlastní unikátní certifikovanou koučinkovou metodu pro rozvoj týmů – jednotlivců. Abakus map retreat dává výkon a radost do rovnováhy. Firmy a týmy jsou motivované k pozitivním změnám a výsledkům, a přitom je zachována autenticita jednotlivců.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.