Sociální sítě
Nahoru

Dostupné hodinky Certina překvapí praktičností

Život je plný překvapení. Nové hodinky DS Action Day-Date Powermatic 80 od švýcarského výrobce Certina jsou připraveny opravdu na vše. Tyto hodinky jsou rovným dílem sportovní i elegantní, pyšní se vodotěsností až do 200 metrů, špičkovým automatickým strojkem a žádaným ukazatelem dne v týdnu a data. Díky své mimořádně robustní konstrukci a vynikající spolehlivosti jsou tím správným společníkem pro všechna životní dobrodružství, větší i menší.

Ať již den přinese cokoli: DS Action Day-Date Powermatic 80 vždy zapůsobí. Zobrazení dne a data je umístěné u třetí hodiny pro krásnou viditelnost a zajišťuje přehled hned na první pohled. Tmavě modrý číselník s efektem slunečních paprsků doplňují akcenty v pískové barvě a ručky s povlakem Super-LumiNova. Leštěné nerezové 41mm pouzdro se saténovou úpravou ukrývá moderní automatický strojek Powermatic 80 s rezervou chodu až 80 hodin. Spolehlivý chod zaručuje šroubovací korunka a zadní víčko se safírovým sklíčkem, přes které lze obdivovat hodinový strojek. Nový model s cenovkou pod hranicí 20 000 Kč doplňuje řemínek z telecí kůže v koňakové barvě s motýlovou sponou, který zaručuje, že je jeho nositel vždy připraven užívat si každou sekundu na maximum.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.