Sociální sítě
Nahoru

Nahlédnutí do nové španělské vily Cristiana Ronalda

Známý fotbalista si v těchto dnech pořídil novou vilu ve Španělsku. Utratil za ni 1,6 milionu dolarů, což je zhruba 37 milionů Kč a jeho sousedem je například irský mistr bojových umění Conor McGregor.

Vila Cristiana Ronalda se nachází v nově vybudované čtvrti „The Superstars Cul De Sac“, což lze volně přeložit jako „hvězdná slepá ulička“ a vzhledem k tomu, že Ronaldovo čisté jmění je odhadováno na zhruba 450 milionů dolarů, je pro něj položka v podobě této vily poněkud zanedbatelná.

Cristiano Ronaldo svůj přepychový život často sdílí s fanoušky na svém Instagramu, kde se nezřídka objevují krásné sportovní lodě, nejlepší vozy, soukromé tryskáče a luxusní vily. Nyní do jeho portfolia přibyla další krásná rezidence ve Španělsku.

Druhý nejlépe placený sportovec na světě se rozhodl pro španělské město Marbella, kde již dříve jednu usedlost koupil. V nové čtvrti „The Superstars Cul De Sac“ bydlí vícero známých sportovců, jako třeba již zmiňovaný McGregor či dánská fotbalová hvězda Thomas Sorensen a bývalá irská fotbalová jednička Steven Carr. Poblíž města se nachází golfové hřiště La Resina Golf Club, které patří k těm nejlepším v okolí a poskytuje jedinečný výhled na Středozemní moře.

Co se týče samotné vily, ta se vyznačuje čistými moderními liniemi a bílou fasádou. Nechybí vysoké stropy, obrovská panoramatická okna a úžasný výhled na moře. V hlavní ložnici se nachází rozlehlá šatna, do které se určitě vejdou všechny kopačky známého fotbalisty.

V celé vile jsou zabudována chytrá zařízení a veškeré spotřebiče lze ovládat elektronicky i na dálku. Uvnitř je pak navíc ještě vinný sklípek, posilovna a kino. Okolo domu je rozlehlá zahrada, na kterou by se určitě vešlo i fotbalové hřiště, ale nechybí ani bazén a venkovní bar.

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.