Sociální sítě
Nahoru

Ecrou de Cartier nově s diamanty

Cartier je proslulý svým průkopnictvím nejenom v oblasti výroby hodinek, ale také šperků. Ať už jde o klasické kolekce jako jsou Love a Trinity nebo o avantgardní hřebík Juste un Clou, Cartier je mistrem v přetváření vzácných kovů do originálních kusů, které jsou celosvětově vyhledávanými ikonami.

Jinak tomu není ani v kolekci Ecrou de Cartier, uvedené v roce 2017. Stylové šperky představující šroub se závitem po celém obvodu s otočnými maticemi letos navíc dostávají nový lesk.

Cartier rozšiřuje řadu a pohyblivým maticím na náramcích a prstenech dodává nebývalý třpyt v podobě šesti diamantů bagetového brusu po obvodu každé matice. Novinkou k doplnění setu jsou také náušnice, které se v kolekci objevují vůbec poprvé. Velké kruhy z růžového zlata, každý se šesti maticemi, jsou v provedení bez diamantů.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.