Sociální sítě
Nahoru

Létání bez čekání a na předplatné aneb Největší pohoda během cestování

Nedávno jsme vám představovali službu Inspirato Pass, v rámci které si za předplatné můžete kdykoliv vyrazit na nějaký pobyt po celém světě a vybrat si až z 60 000 prémiových ubytovacích kapacit. Stačí jen zaplatit 2 500 dolarů měsíčně. Něco podobného teď nabízí kalifornská aerolinka Surf Air, s kterou navíc nebudete muset zdlouhavě čekat na letišti a ve vzduchu se ocitnete během chvíle.

Představte si, že dorazíte na letiště a za pár minut už jste ve vzduchu. V běžném provozu je to zcela nereálné, nicméně aerolinka Surf Air tohle pohodlí svým cestujícím nabízí. Zatím tedy pouze v USA, na pravidelných trasách z Kalifornie do některých amerických států, ale poptávka po tomto pohodlnějším způsobu cestování je velká a brzo podobná služba určitě dorazí i do Evropy.

Nejen žádné čekání na letišti, ale také neomezené létání vám bude k dispozici po zaplacení měsíčního či ročního členského poplatku. Na výběr jsou celkem tři varianty, základní plán vyjde na 1 950 dolarů (cca 45 000 Kč) měsíčně a umožňuje členům udělat si až dvě rezervace současně s omezeným výběrem destinací. Další plán vychází na 2 450 dolarů (cca 56 000 Kč) měsíčně a umožňuje až čtyři rezervace současně, cestování do všech dostupných lokalit a dvě noci u jednoho z hotelových partnerů aerolinek jednou za čtvrt roku. Nejlepší plán pak vychází na 2950 dolarů (cca 68 000 Kč) měsíčně a umožní vám až šest rezervací v jednom čase a opět ubytování u hotelových partnerů.

Aerolinka Surf Air se chlubí flotilou jednomotorových turbovrtulových letounů Pilatus PC-12, které pojmou až 8 cestujících najednou a přistávají na soukromých letištích, díky čemuž se celý proces cestování urychluje. V rámci předplatného klienti nemusí řešit žádné další poplatky a podobné věci, stačí jen rezervovat místo a v daný čas dorazit na letiště. Během pár minut jste ve vzduchu na cestě do vaší cílové destinace.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.