Sociální sítě
Nahoru

Za golfem s rodinou do portugalského regionu Algarve

Plány na podzimní cesty jsou již v plném proudu. Jenže které destinace v Evropě zvolit, aby nabídly to správné klima a podmínky ke sportům či odpočinku? Nabízí se portugalský region Algarve a kampus Quinta do Lago, jedno z nejprestižnějších golfových oblastí v Evropě, jež je bohaté nejen na golfové, ale i ostatní volnočasové aktivity. Právě zde se rozprostírá i resort Martinhal Quinta Family Golf.

Komplex čítá rozsáhlý výběr 4* soukromě vlastněných luxusních domků a vil, každý s vlastním bazénem a zahradou. Moderní pokoje jsou jasně osvětlené přirozeným světlem a vybavené moderním nábytkem. V každé kuchyni najdete mikrovlnnou troubu, myčku nádobí a lednici, takže se nabízí možnost grilování či vlastní přípravy na portugalských trzích nakoupených ryb.

Hotely Martinhal se zaměřují především na rodiny, které rády kombinují luxusní dovolenou s pestrými službami zaměřenými na každého člena.

Součástí pronájmu vily nebo domku je i přístup do klubové části s dětským klubem Raposinhos pro děti od 6 měsíců do 8 let, M Barem a zmrzlinárnou, restaurací O Terraco s možností snídaně formou bufetu, obchůdkem Deli & Bake a místností pro děti s aktivitami playstation, billiard a dalšími. Klubový prostor zahrnuje i venkovní bazény a dětské hřiště s trampolínou, pískovištěm a dalšími aktivitami pro děti, nicméně na pláž Faro je to pouhé dvě minuty chůze.

Síť hotelů a resortů Martinhal naleznete v nejprestižnějších lokalitách Portugalska – u moře, ve vyhlášených golfových oblastech a samozřejmě v hlavním městě.

Recepce je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a personál vám může poskytnout informace o službách půjčovny aut a kol v letovisku. Hostům je k dispozici i obchůdek Deli & Bake Market, kterého součástí je malá kavárna a obchod s potravinami.

Značka Martinhal v sobě snoubí luxus, design a pohostinnost s důrazem na rodinu a její individuální potřeby.

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.