Sociální sítě
Nahoru

Invictus 270CX – sportovní jachta s italskými kořeny

Na letošním Cannes Yachting Festival se představí krásná kompaktní jachta Invictus 270CX, která je protkána italským řemeslem. Tato osmimetrová jachta se vyznačuje skvěle využitým prostorem, kdy například řídící můstek lze během chvíle proměnit v příjemné posezení. Díky mnoha chytrým řešením se i na tuto menší loď vlezlo vše potřebné a budoucí zákazníci nemusí mít strach, že by se na ní cítili stísněně.

Na designu jachty pracoval dlouholetý spolupracovník Invictus Yacht – designér Christian Grande z italského studia DesignWorks. Z jachty tak doslova vyzařuje klasické italské řemeslo – vše je dotáhnuto do posledního detailu a pohodlný měkký nábytek s koženou povrchovou úpravou je kombinován s lesklými ocelovými prvky.

Budoucí majitelé si pak ještě před převzetím jachty můžou některé detaily doladit podle svého vkusu. Jednou z možností je třeba použití teakového dřeva na záď lodi apod.

Odborníci očekávají, že jachta Invictus 270CX bude hitem letošního Cannes Yachting Festival, a to hlavně z toho důvodu, že nabízí daleko více prostoru než lodě ve stejné kategorii. Na lodi nechybí prostorná kajuta s příjemnou výškou stropu a oddělená koupelna, ale na přídi naleznete třeba i odpočinková lehátka. Díky této bohaté výbavě se s lodí můžete bez problémů vydat na celodenní výlet daleko od mateřské lodi či pevniny.

Jachta Invictus 270CX nabídne pořádný sportovní charakter. Přívěsné motory mají dohromady výkon 300 koní, takže si s touto lodí můžete na moři pořádně zařádit. Její cena by se měla pohybovat někde okolo 100 000 eur.

Více z rubriky Jachty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.