Sociální sítě
Nahoru

Usínejte pod vodou v této luxusní rezidenci na Maledivách

Pokud hledáte skutečně originální místo pro váš pobyt, jistě byste měli věnovat pozornost rezidenci Muraka, která patří pod resort Conrad Maldives Rangali Island. Jedná se o výjimečné místo, které je prvním svého druhu na světě.

Rezidence Muraka je první stavbou, která hostům nabízí dvě patra, z nichž jedno je umístěno necelých pět metrů pod mořskou hladinou. Jedná se o nádhernou ložnici, která má navíc prosklenou konstrukci, tudíž jsou klienti v dokonalém spojení s okolním mořským světem a z nádherně barevných živočichů, kteří jsou všude kolem, jen těžko odtrhnou oči.

V této luxusní rezidenci si navíc užijete totální soukromí. Z ostrova se do ní dostanete po dlouhém molu, na které nikdo jiný nemá přístup a celá vila se pak otevírá pouze nekončícímu indickému oceánu, takže se klienti nemusejí obávat zvědavých pohledů ostatních sousedů.

Na horním patře se nachází obývací prostor, kuchyň, jídelna, dvě ložnice, koupelna s vanou a s úžasným výhledem na oceán, který si můžete užívat během koupele, ale nechybí ani prostorná terasa s bazénem. Klienti mají k dispozici také non stop osobního asistenta a osobního kuchaře. Navíc je možné využít služeb soukromých lázeňských procedur či fitness trenéra.

V rámci resortu se postarají také o hladký příjezd a odjezd do a z rezidence, ale také o cesty po okolí. Klienti totiž mohou využít soukromý hydroplán či sportovní motorovou loď. Přímo v rezidenci jsou k dispozici také soukromé vodní skútry. Díky tomuto ubytování se do své dovolené doslova ponoříte.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.