Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Prim Hole in One pro golfisty

Unikátní stokusová limitovaná edice hodinek PRIM HOLE IN ONE vznikla ve spolupráci českého výrobce ELTON hodinářská a společnosti World Golf Marketing (WGM). Nápaditý design je dílem studia AUFEER DESIGN.

Před téměř padesáti lety se odehrál pozoruhodný sportovní moment. Allan Shepard, velitel americké mise Apollo 14, dvakrát odpálil míček na povrchu Měsíce. Stal se tak prvním člověkem, který hrál golf mimo naši planetu.

Tato událost se stala výchozím motivem a inspirací při navrhování limitované edice PRIM HOLE IN ONE. Tmavý číselník hodinek je posetý letícími míčky, které za sebou vytváří reliéfní stopu. Každý jeden míček je na číselník ručně nanášen speciální luminiscenční barvou, ve tmě tak vytváří velice originální dojem. Tento motiv je doplněn známým golfovým termínem HOLE IN ONE, který vtipně koresponduje s pozicí indexu 1 na číselníku hodinek. Celková kompozice je tak laděna diagonálně, což hodinkám dodává sportovní dynamiku.

Hodinky jsou osazeny in-house mechanickým kalibrem s automatickým nátahem. Průhledné dýnko umožňuje obdivovat zlacený dekorovaný strojek s modřenými šroubky, který je mistrovským dílem novoměstských hodinářů. Kožený řemínek svými detaily a barevností podtrhuje vizuální styl hodinek.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.