Sociální sítě
Nahoru

Švýcarské taktické hodinky Traser a měsíčník Zbraně & náboje propojí svou podzimní komunikaci

Letošní rok si úspěšný český magazín Zbraně & náboje připomíná dvacet let své existence. Během této doby se mu podařilo skvěle etablovat na tuzemském trhu a pravidelně měsíc co měsíc oslovovat své čtenáře novinkami z oboru, profily zbrojovek a testy nových i historických zbraní.

Každý rok navíc pořádá střeleckou soutěž, pro kterou historicky vznikl nejeden unikát – od hodinek Prim Manufacture 1949, přes nože, paracord náramky, až po solitér v podobě pistole Glock 17 páté generace s rytinou loga magazínu na hlavni. Velká cena časopisu Zbraně & náboje, která se letos v sobotu 7. září bude konat již pod jednadvacáté, se historicky účastnili i zástupci hodinářské značky Traser, a to spolu s ambasadorem hodinářství Chronoshop válečným veteránem, kpt. Richardem Burešem.

Kooperace mezi švýcarským výrobcem taktických hodinek Traser a měsíčníkem Zbraně & náboje bude pokračovat i letos. Kromě již zmíněné střelecké soutěže na notoricky známé střelnici Na Haldě v lesích u Vinařic u Kladna je naplánována také další zastávka, na které si bude možné hodinky vyznačující se využíváním tritia v konstrukci ruček a indexů vyzkoušet na vlastní kůži.

Po boku magazínu Zbraně & náboje budou totiž prezentovány také v prostorách Novoměstské radnice v Praze na Karlově náměstí, a to v neděli 8. prosince. Probíhat zde bude tradiční Výstava nožů PVN 2019, na které bojují o pozornost návštěvníků nejenom velcí výrobci, ale také malé řemeslné ateliéry či nezávislí nožíři a rytci.

Více z rubriky Zbraně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.