Sociální sítě
Nahoru

Česká tradice s elegancí aneb Připíjejte si každý den na zdraví

Každá oslava či příjemné posezení s přáteli může být jedinečným okamžikem. Firma Crystalex CZ zajišťuje právě takové nezapomenutelné okamžiky svým zákazníkům na českém i zahraničním trhu už řadu let díky svým charakteristickým výrobkům.

Širokým spektrem skleněných skvostů (od dekorativních váz až po praktické mísy a originální skleničky) se tento v současnosti největší výrobce nápojového skla v České republice snaží uspokojit všechny náročné klienty. Stačí si jen vybrat. A vybírat je opravdu z čeho. Kromě hladkých provedení je možné sáhnout po nápaditých kolekcích, které zdobí dekorace jako je diaryt, malování, stříkání nebo sítotisk.

Od rukou ke strojům

Během uplynulých padesáti let přešel Crystalex (známý více než v sedmdesáti zemích celého světa také pod názvem Bohemia Crystal či Bohemia Glass) z tradiční ruční výroby na strojní. Český křišťál, od kterého je také odvozený název pokračovatele nejlepších tradic českého sklářství, je v jeho podání třpytivější, průzračnější a také odolnější, na rozdíl od jiných skel.

Kolekce Viola

Mezi nejpopulárnější kalíškové soubory poslední doby patří například Viola, Sandra, Turbulence či Sophia. K tomu se navíc v letošním roce přidalo hned pět zbrusu nových souborů. Tím nejatraktivnějším je za Top Class rozhodně ten, který se skrývá pod názvem Xtra. Propracované a přitom na první pohled jednoduché tvary posunou stolování na zcela jinou úroveň. Jeho výhoda je mimo jiné také v širokém využití.

Kolekce Angela

Zadáno pro romantiky

Pro romantické duše si výrobce potrpí na ověřenou klasiku v podobě charakteristicky tvarované nohy, která je jednou z tradičních tvarů. Není tak divu, že kalíšky Claudia patří i mezi světovými milovníky skla k těm nejoblíbenějším už více než pětačtyřicet let. Pokud ale i přesto dáváte přednost hladkým tvarům se zdobnými prvky, je pro vás jako stvořená kolekce Angela.

Kolekce String

Pro milovníky barev

Pokud patříte mezi ty, u kterých je večírek téměř na denním pořádku, je pro vás neopomenutelnou nutností populární set, ve kterém je každý kalíšek laděný do jiné barvy. Série Rainbow či Neon jsou přesně takového ražení. Dokonalá vyváženost a vynikající funkčnost každého kusu skla jsou bezpochyby nezbytností každé domácnosti.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.