Sociální sítě
Nahoru

Stometrová jachta, kterou si Kylie Jenner pronajala na oslavu svých 22. narozenin

Nedávno jsme vám přinesli zprávu o Kylie Jenner coby nejvýdělečnější hvězdě na Instagramu. Nejmladší miliardářka, modelka a hvězda sociálních sítí si před pár dny uspořádala snovou oslavu narozenin, na kterou si pronajala obrovskou jachtu v délce téměř sto metrů.

Se superjachtou Tranquility a svými blízkými se vydala na plavbu Středozemním mořem, nicméně konkrétní zastávky nejsou známy, ale nedávno se na jednom ze svých příspěvků na Instagramu označovala ve městě Capri v Itálii.

Loď Tranquility byla postavena nizozemskou společností Oceanco a poprvé na moře vyplula v roce 2014. Její délka je již zmiňovaných sto metrů a váží zhruba 3 000 tun. Tento kolos pohání dva dieselové motory s výkonem 4 800 koní.

Na jachtě může pohodlně cestovat 22 hostů, kteří jsou rozděleni do 10 kajut. Spolu s hosty je přítomno také 31 členů posádky, která zajišťuje vše potřebné. Hlavní ložnice, kterou pravděpodobně obývá samotná Kylie, se pyšní výhledem 180 stupňů či obrovskou koupelnou s volně stojící mramorovou vanou.

Jachtu má nyní pod správou společnost Camper & Nicholsons’s, v jejichž flotile se ocitla teprve v červnu a v současné době je pronajímána za zhruba 1,1 milionů eur týdně, což je přibližně 28,3 milionu Kč, tedy něco přes 4 miliony korun na den. Tato částka však nezahrnuje poplatky a platy posádky, což celou částku navyšuje o dalších 25 procent. To by však pro Kylie Jenner neměl být problém, hodnota její společnosti Kylie Cosmetics je nyní odhadována na zhruba 900 milionů dolarů.

Více z rubriky Jachty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.