Sociální sítě
Nahoru

Alcron přichystal na září unikátní gala večeři

Ve středu 18. září 2019 se v hotelu Alcron uskuteční vskutku unikátní gala večeře . Kromě výborných až dech beroucích pokrmů čeká hosty vícero překvapení. Začátek večera započne v 18:30 v Be Bop baru welcome drinkem, následně se hosté přesunou na střechu hotelu Alcron, která je veřejnosti běžně nedostupná.

Zde se bude také servírovat amuse bouche. Poprvé na střeše, kde je možno vidět Prahu jako na dlani. Jiný pohled a absolutně nečitelné vjemy, které střecha hotelu Alcron má. Poté následuje přesun do prostoru restaurace Alcron, kde bude večeře podávaná u jednoho stolu. Hosté se mohou těšit na unikátní menu, ve kterém se hlásí o slovo:

Divoký losos, okurka, aloe vera, podmáslí

Telecí brzlík, česnek, citronová tráva, kikkoman

Hovězí consommé, rajče, smrž, šalotka

Květák, polenta, estragon, lanýž

Jehněčí hřbet, kuskus, Cai ngot, kešu ořechy.

Závěr se ponese v duchu dalšího unikátního zážitku. Dezert bude podáván dle počasí na terase či v Be Bop baru. Navíc ve variaci speciálního dezertního malování, které se musí zažít a hlavně ochutnat. Podobný servis nemá u nás obdoby. Výhodou je, že host nemusí být Picasso a výsledek bude fenomenální. Vinný doprovod bude zajištěn menším moravským vinařstvím Gala, které je ohodnoceno množstvím ocenění. Hodnota gastronomického zážitku činí 3 300 Kč. Kvůli omezenému počtu míst je nutná rezervace předem.

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.