Sociální sítě
Nahoru

Alcron přichystal na září unikátní gala večeři

Ve středu 18. září 2019 se v hotelu Alcron uskuteční vskutku unikátní gala večeře . Kromě výborných až dech beroucích pokrmů čeká hosty vícero překvapení. Začátek večera započne v 18:30 v Be Bop baru welcome drinkem, následně se hosté přesunou na střechu hotelu Alcron, která je veřejnosti běžně nedostupná.

Zde se bude také servírovat amuse bouche. Poprvé na střeše, kde je možno vidět Prahu jako na dlani. Jiný pohled a absolutně nečitelné vjemy, které střecha hotelu Alcron má. Poté následuje přesun do prostoru restaurace Alcron, kde bude večeře podávaná u jednoho stolu. Hosté se mohou těšit na unikátní menu, ve kterém se hlásí o slovo:

Divoký losos, okurka, aloe vera, podmáslí

Telecí brzlík, česnek, citronová tráva, kikkoman

Hovězí consommé, rajče, smrž, šalotka

Květák, polenta, estragon, lanýž

Jehněčí hřbet, kuskus, Cai ngot, kešu ořechy.

Závěr se ponese v duchu dalšího unikátního zážitku. Dezert bude podáván dle počasí na terase či v Be Bop baru. Navíc ve variaci speciálního dezertního malování, které se musí zažít a hlavně ochutnat. Podobný servis nemá u nás obdoby. Výhodou je, že host nemusí být Picasso a výsledek bude fenomenální. Vinný doprovod bude zajištěn menším moravským vinařstvím Gala, které je ohodnoceno množstvím ocenění. Hodnota gastronomického zážitku činí 3 300 Kč. Kvůli omezenému počtu míst je nutná rezervace předem.

Více z rubriky Degustace

  • Předjaří v Benjaminu

    Benjamin si v předjarním čase připravil menu, které vychází především z půdních plodin. Tedy vše, co roste v zemi, například brambory,...

    Jan Pešek5.3.2020
  • Kančí hody v La Verandě

    Výtečné maso špičkové české zvěřiny v rozmanité úpravě podle různých národních receptů bude únorovým žolíkem oblíbené staroměstské restaurace La Veranda. Již...

    Jan Pešek30.12.2019
  • Listopad ve znamení nejlepšího šampaňského

    Už po třinácté se mohou všichni milovníci šampaňského a netradičních gastronomických zážitků těšit na unikátní festival Grand Jour de Champagne, který...

    Jan Pešek4.11.2019
  • Listopad ve znamení lanýžů i v restauraci Grand Cru

    Sezóna lanýžů právě vrcholí a proto Fine diningová restaurace Grand Cru, v čele s šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem, připravuje...

    Jan Pešek30.10.2019
  • Hon na ústřice v La Verandě

    Sezóna ústřic právě začala. A přestože milovníci těchto chuťově jedinečných mořských plodů tvrdí, že nejlepší ústřice je vždycky samotná, maximálně pokapaná...

    Jan Pešek24.10.2019
  • Pražský Benjamin v průvodci Michelin

    Restaurace Benjamin v pražských Vršovicích se dostala po pouhém roce působení do Michelinského průvodce. Utajená restaurace na nefrekventované ulici vyniká svým...

    Jan Pešek24.9.2019
  • Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

    Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23....

    Jan Pešek23.9.2019
  • Restaurace Sia plánuje týden okořeněný chilli papričkami

    Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch...

    Jan Pešek16.9.2019
  • Il Giardino Toscano chystá večeři s michelinským šéfkuchařem

    Šéfkuchař michelinskou hvězdou ověnčené restaurace Vermeer nacházející se v amsterdamském hotelu NH Collection Barbizon Palace se chystá navštívit Prahu. Angličan Christopher...

    Jan Lidmaňský14.9.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.