Sociální sítě
Nahoru

Alcron přichystal na září unikátní gala večeři

Ve středu 18. září 2019 se v hotelu Alcron uskuteční vskutku unikátní gala večeře . Kromě výborných až dech beroucích pokrmů čeká hosty vícero překvapení. Začátek večera započne v 18:30 v Be Bop baru welcome drinkem, následně se hosté přesunou na střechu hotelu Alcron, která je veřejnosti běžně nedostupná.

Zde se bude také servírovat amuse bouche. Poprvé na střeše, kde je možno vidět Prahu jako na dlani. Jiný pohled a absolutně nečitelné vjemy, které střecha hotelu Alcron má. Poté následuje přesun do prostoru restaurace Alcron, kde bude večeře podávaná u jednoho stolu. Hosté se mohou těšit na unikátní menu, ve kterém se hlásí o slovo:

Divoký losos, okurka, aloe vera, podmáslí

Telecí brzlík, česnek, citronová tráva, kikkoman

Hovězí consommé, rajče, smrž, šalotka

Květák, polenta, estragon, lanýž

Jehněčí hřbet, kuskus, Cai ngot, kešu ořechy.

Závěr se ponese v duchu dalšího unikátního zážitku. Dezert bude podáván dle počasí na terase či v Be Bop baru. Navíc ve variaci speciálního dezertního malování, které se musí zažít a hlavně ochutnat. Podobný servis nemá u nás obdoby. Výhodou je, že host nemusí být Picasso a výsledek bude fenomenální. Vinný doprovod bude zajištěn menším moravským vinařstvím Gala, které je ohodnoceno množstvím ocenění. Hodnota gastronomického zážitku činí 3 300 Kč. Kvůli omezenému počtu míst je nutná rezervace předem.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.