Sociální sítě
Nahoru

Alcron přichystal na září unikátní gala večeři

Ve středu 18. září 2019 se v hotelu Alcron uskuteční vskutku unikátní gala večeře . Kromě výborných až dech beroucích pokrmů čeká hosty vícero překvapení. Začátek večera započne v 18:30 v Be Bop baru welcome drinkem, následně se hosté přesunou na střechu hotelu Alcron, která je veřejnosti běžně nedostupná.

Zde se bude také servírovat amuse bouche. Poprvé na střeše, kde je možno vidět Prahu jako na dlani. Jiný pohled a absolutně nečitelné vjemy, které střecha hotelu Alcron má. Poté následuje přesun do prostoru restaurace Alcron, kde bude večeře podávaná u jednoho stolu. Hosté se mohou těšit na unikátní menu, ve kterém se hlásí o slovo:

Divoký losos, okurka, aloe vera, podmáslí

Telecí brzlík, česnek, citronová tráva, kikkoman

Hovězí consommé, rajče, smrž, šalotka

Květák, polenta, estragon, lanýž

Jehněčí hřbet, kuskus, Cai ngot, kešu ořechy.

Závěr se ponese v duchu dalšího unikátního zážitku. Dezert bude podáván dle počasí na terase či v Be Bop baru. Navíc ve variaci speciálního dezertního malování, které se musí zažít a hlavně ochutnat. Podobný servis nemá u nás obdoby. Výhodou je, že host nemusí být Picasso a výsledek bude fenomenální. Vinný doprovod bude zajištěn menším moravským vinařstvím Gala, které je ohodnoceno množstvím ocenění. Hodnota gastronomického zážitku činí 3 300 Kč. Kvůli omezenému počtu míst je nutná rezervace předem.

Více z rubriky Degustace

  • Degustační menu od Petra Svoreně potěší Moravu

    Executive chef Petr Svoreň je mentorem všech Hotelů Akademie. Pod svými křídly má hned 5 provozů. Není divu, že v dálnicovém...

    Marek Zelený31.7.2019
  • Festival dobrého vína a kvalitní gastronomie už tuto sobotu

    Stále nemáte plány na tento víkend? Zavítejte na zámek Letovice, kde se koná festival, jehož hlavní myšlenkou je dobré víno a...

    Jan Witek26.7.2019
  • Benjamin přes léto roste

    Zážitková restaurace Benjamin v pražských Vršovicích přes léto roste. Přichází s prvním uceleným sezónním menu s příběhem, jehož konec bude znám...

    Jan Pešek8.7.2019
  • Tomáš Horák kouzlí s bylinkami

    Vizuálně působivé pokrmy šéfkuchaře restaurace Triton Tomáše Horáka okouzlí nejen svou oku lahodící symetrií a uměleckým nádechem, ale také bohatým množstvím...

    Jan Pešek19.6.2019
  • Podmanivá chuť divokých lososů v La Verandě

    Skvostné maso divokých lososů v prvotřídní kvalitě Label Rouge bude hlavní ozdobou oblíbené akce 4x jinak. Šéfkuchař restaurace La Veranda Tomáš...

    Jan Pešek27.5.2019
  • Maso v La Rotondě

    Restaurace La Rotonde, která se nachází v zadním traktu hotelu Alcron počátkem května přichází se změnou konceptu po všech stránkách. Co...

    Jan Pešek14.5.2019
  • Festival Praha pije víno oslaví osmitisící ročník vína

    Festival Praha pije víno, vinařský festival autentických vín, který patří k největším v Evropě, se od 24. do 25. května 2019...

    Jan Pešek9.5.2019
  • La dolce vita: Divinis

    Temperament italské kuchyně dokáže odbourat anonymitu. Nevěříte? Stačí na chvilku zabloudit ve spletitém labyrintu cest staré Prahy a zavítat do jedné...

    Jan Lidmaňský1.5.2019
  • Alcron na skok v populárním Taru

    Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron...

    Marek Zelený15.4.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.