Sociální sítě
Nahoru

Asie od A do Z

Jednou z nejautentičtějších asijských restaurací u nás je bez pochyby Café Buddha v Balbínově ulici. Je to díky česko – asijskému personálu, majiteli a šéfkuchaři v jedné osobě Štěpánovi Návratovi, který má asijskou kuchyni rád a naučil se díky pravidelným cestám na východ porozumění této kulinářské kultuře. Cítí pokoru a váží si kvalitních dodavatelů, jejichž produkty může garantovat svým hostům tížený gastronomický zážitek. Nově s podzimem přichází degustační menu, které provede každého hosta asijskou kuchyní od A do Z.

Café Buddha Balbínova patří mezi nejúžasnějších asijské restaurace s čistým evropským akcentem. Pro milovníky i nepolíbené asijskou kuchyní připravil Štěpán Návrat nové degustační menu, které obsahuje 7 chodů a stojí 890 Kč na osobu.

Tímto degustačním menu chceme svým hostům, znalým i nováčkům, pěkně zamotat hlavu a hlavně chuťové pohárky. Dostupná cena a smysluplné složení provedou hosta gastronomickou Asií a to chceme,“ dodává Štěpán Návrat. Po kuchařském boku mu stojí vyhlášená šéfkuchařka Sofia Smith, která je známá svým kulinářským umem a srdečností. Spojením Štěpána a Sofie vznikají pokrmy, které jsou dokonalé po všech stránkách.

Menu se skládá z Ebi Tempura Summer Roll, Homemade Pork Gyoza, Tuna Carpaccio, Gua Bao, Singapore Chilli Crab, Tuna Salmon Tartare a Beef Rendang. Každý chod skrývá chuťovou explozi. Chody, které zasytí a absolutně geograficky přenesou na východ. To je degustační menu Štěpána Návrata v Café Buddha.

Asie od A do Z během jednoho večera. To je Café Buddha Balbínova. Důležité upozornění, nezaměňte s druhou pobočkou Café Buddha Norská, kde je degustační menu zcela jiné.

Více z rubriky Degustace

  • Kulinářský Trezor šéfkuchaře Marka Fichtnera otevřel své dveře hostům

    Minulý týden se v elegantních gočárovských prostorech bývalého bankovního trezoru restaurace Červený jelen v centru Prahy začalo podávat výběrové tříchodové menu,...

    Jan Pešek4.10.2021
  • Prodlužte si léto osvěžujícím nealko drinkem Passion smash

    Letní hřejivé paprsky vystřídalo šumění barevného listí a typické počasí babího léta. Ve společnosti mocktailu Passion smash s hořko-kyselými tóny exotického...

    Karolína Steinbergerová30.9.2021
  • Květák z La Rotonde

    Restaurace La Rotonde, která se nachází pod střechou hotelu Alcron, působí velmi nenápadně. Art deco styl se prolíná celou restaurací a...

    Jan Pešek6.9.2021
  • Rolls-Royce mezi šunkami

    Sušená šunka jamón je zcela jistě jednou z nejoblíbenějších španělských pochutin. Jamón ale není jenom jeden, vaše chuťové pohárky můžete provést celou...

    Karolína Steinbergerová13.8.2021
  • Café Buddha o sedmi chodech

    Café Buddha v Norské ulici v pražských Vršovicích je vyhlášenou autentickou asijskou restaurací. Thajské duo, které tvoří babička Lucky a její...

    Marek Zelený28.7.2021
  • Michelinem ověnčená La Degustation Bohême Bourgeoise nabízí rozvoz

    Vyhlášená perla tuzemské gastronomie musela reagovat na zavřené hranice státu, a svůj zážitkový koncept výrazně zpřístupnila k využití lokálních hostů už...

    Jan Pešek15.10.2020
  • Sázka na dokonalou chuť bez kompromisů

    Ambiciózní restaurace Benjamin, která se od otevření zaměřuje výhradně na českou klientelu, nemusí měnit svou filozofii ani strategii. Zatímco ostatní fine...

    Jan Pešek18.6.2020
  • Návrat v krabičce

    Štěpán Návrat se současné situace nezalekl, a kromě svého letitého rozvozu Café Buddha Norská přichází s novinkami, které tu ještě nebyly....

    Jan Pešek22.4.2020
  • Malbec slaví již podesáté svátek

    17. dubna se již tradičně po celém světě slaví svátek populární argentinské odrůdy Malbec. Malbec je známý pro svou temnou až...

    Jan Pešek15.4.2020
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.