Sociální sítě
Nahoru

Asie od A do Z

Jednou z nejautentičtějších asijských restaurací u nás je bez pochyby Café Buddha v Balbínově ulici. Je to díky česko – asijskému personálu, majiteli a šéfkuchaři v jedné osobě Štěpánovi Návratovi, který má asijskou kuchyni rád a naučil se díky pravidelným cestám na východ porozumění této kulinářské kultuře. Cítí pokoru a váží si kvalitních dodavatelů, jejichž produkty může garantovat svým hostům tížený gastronomický zážitek. Nově s podzimem přichází degustační menu, které provede každého hosta asijskou kuchyní od A do Z.

Café Buddha Balbínova patří mezi nejúžasnějších asijské restaurace s čistým evropským akcentem. Pro milovníky i nepolíbené asijskou kuchyní připravil Štěpán Návrat nové degustační menu, které obsahuje 7 chodů a stojí 890 Kč na osobu.

Tímto degustačním menu chceme svým hostům, znalým i nováčkům, pěkně zamotat hlavu a hlavně chuťové pohárky. Dostupná cena a smysluplné složení provedou hosta gastronomickou Asií a to chceme,“ dodává Štěpán Návrat. Po kuchařském boku mu stojí vyhlášená šéfkuchařka Sofia Smith, která je známá svým kulinářským umem a srdečností. Spojením Štěpána a Sofie vznikají pokrmy, které jsou dokonalé po všech stránkách.

Menu se skládá z Ebi Tempura Summer Roll, Homemade Pork Gyoza, Tuna Carpaccio, Gua Bao, Singapore Chilli Crab, Tuna Salmon Tartare a Beef Rendang. Každý chod skrývá chuťovou explozi. Chody, které zasytí a absolutně geograficky přenesou na východ. To je degustační menu Štěpána Návrata v Café Buddha.

Asie od A do Z během jednoho večera. To je Café Buddha Balbínova. Důležité upozornění, nezaměňte s druhou pobočkou Café Buddha Norská, kde je degustační menu zcela jiné.

Více z rubriky Degustace

  • Degustační menu od Petra Svoreně potěší Moravu

    Executive chef Petr Svoreň je mentorem všech Hotelů Akademie. Pod svými křídly má hned 5 provozů. Není divu, že v dálnicovém...

    Marek Zelený31.7.2019
  • Festival dobrého vína a kvalitní gastronomie už tuto sobotu

    Stále nemáte plány na tento víkend? Zavítejte na zámek Letovice, kde se koná festival, jehož hlavní myšlenkou je dobré víno a...

    Jan Witek26.7.2019
  • Benjamin přes léto roste

    Zážitková restaurace Benjamin v pražských Vršovicích přes léto roste. Přichází s prvním uceleným sezónním menu s příběhem, jehož konec bude znám...

    Jan Pešek8.7.2019
  • Tomáš Horák kouzlí s bylinkami

    Vizuálně působivé pokrmy šéfkuchaře restaurace Triton Tomáše Horáka okouzlí nejen svou oku lahodící symetrií a uměleckým nádechem, ale také bohatým množstvím...

    Jan Pešek19.6.2019
  • Podmanivá chuť divokých lososů v La Verandě

    Skvostné maso divokých lososů v prvotřídní kvalitě Label Rouge bude hlavní ozdobou oblíbené akce 4x jinak. Šéfkuchař restaurace La Veranda Tomáš...

    Jan Pešek27.5.2019
  • Maso v La Rotondě

    Restaurace La Rotonde, která se nachází v zadním traktu hotelu Alcron počátkem května přichází se změnou konceptu po všech stránkách. Co...

    Jan Pešek14.5.2019
  • Festival Praha pije víno oslaví osmitisící ročník vína

    Festival Praha pije víno, vinařský festival autentických vín, který patří k největším v Evropě, se od 24. do 25. května 2019...

    Jan Pešek9.5.2019
  • La dolce vita: Divinis

    Temperament italské kuchyně dokáže odbourat anonymitu. Nevěříte? Stačí na chvilku zabloudit ve spletitém labyrintu cest staré Prahy a zavítat do jedné...

    Jan Lidmaňský1.5.2019
  • Alcron na skok v populárním Taru

    Ve vyhlášené restauraci Alcron vládne head chef Jakub Černý a ten se rozhodl nejen chuťově obohatit menu, ale také restauraci Alcron...

    Marek Zelený15.4.2019
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.