Sociální sítě
Nahoru

Bydlete jako Meryl Streep v nádherném loftovém bytě v New Yorku

Newyorský penthouse herečky Meryl Streep je nyní na prodej za 18,25 milionu dolarů (zhruba 430 milionů Kč). Nachází se v jednom z domů ve stylové části Tribeca, která je známá starými industriálními budovami, z nichž je dnes velká většina předělána na prémiové lofty.Byt nabízí bezkonkurenční výhled na město. Vzhledem k tomu, že se rozestírá po celém patře budovy River Lofts, kterou v roce 2004 dokončili architekti Tsao a McKnown, nabízí panoramatický výhled na One Trade Center, ale také na známé mrakodrapy Chrysler či Empire State Building. Vzhledem k oknům, která se táhnou od podlahy až ke stropu, je tento výhled ničím nerušený.

Meryl Streep tento byt koupila s manželem v roce 2006. Jedním z velkých lákadel byl také výtah z garáže přímo do bytu, tudíž se známá herečka nemusela setkávat s žádnými paparazzi. Možná také proto si zde jeden z bytů pořídila i herečka Gwyneth Paltrow.

Unikátností je také vlastní bylinková zahrádka na jedné z teras a krb. Meryl Streep se do médií několikrát pochlubila, že si zahradničení a sezení u krbu užívala a dokázala se těmito činnostmi zcela odreagovat. Jak by se vám podobná nemovitost líbila?

Více z rubriky Byty & Penthouse

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.