Sociální sítě
Nahoru

Nový Land Rover Defender bude mít světovou premiéru ve Frankfurtu

Dlouho očekávaný Land Rover Defender se představí na autosalonu ve Frankfurtu v úterý 10. září v 10:00 středoevropského času. Tento model se však na své výpravě do Frankfurtu bude muset nejprve vypořádat s dalekým Údolím hradů v Kazachstánu.

Značka Land Rover poprvé ukázala nový model Defender před jeho světovou premiérou. Ta je plánovaná na 10. září na autosalonu ve Frankfurtu. Cesta k odhalení nejschopnějšího a nejodolnějšího vozu 4×4 od Land Roveru začala na jednom z nejhůře dostupných míst na světě. Jde o Údolí hradů, jehož úbočí jsou až 300 metrů vysoká a nachází se ve vzdáleném kaňonu Charyn v Kazachstánu.

Během sedmi desetiletí získaly automobily Land Rover jedinečné místo v srdcích průzkumníků, humanitárních organizací a dobrodružných rodin po celém světě. Nový Defender, který se už osvědčil v těch nejdrsnějších podmínkách na zemi, tuto pokrevní linii udržuje. Vedle luxusní řady Range Rover a všestranných modelů Discovery doplňuje Defender rodinu značky Land Rover.

Nový Defender, hnaný vášní a respektem k původnímu vozu, rozšiřuje ještě více schopnosti a pokročilé technologie pro všechny typy terénu tak, aby přenastavil měřítka dobrodružství pro 21. století.  Navíc zůstává věrný průkopnickému duchu, který je puncem Land Roveru již 71 let.

Odhalení nového Defenderu mohou všichni fanoušci sledovat 10.9. od 09:50 středoevropského času na YouTube a na Facebooku. Všichni zájemci si budou moci vůz začít objednávat po skončení jeho světové premiéry a krátké video z cesty Defenderu můžete zhlédnout již nyní zde.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.