Sociální sítě
Nahoru

Značka 100% odhalila pro podzim nové cyklistické helmy

Zatímco léto patří silniční cyklistice, podzim přeje té horské – a proto oblíbená sportovní značka 100% uvádí na trh dvě nové bikové cyklistické helmy: všestranný Altec a endurovou helmu Trajecta, obojí s technologií Smartshock. Koneckonců, kdo by dal přednost větru oproti klidu v lesích, kde je navíc i tepleji, než na silnicích.

Altec je pokročilou volbu pro ty, kteří hledají všestrannou helmu se skvělým stupněm ochrany a parádní ventilací. Trajecta je řešením značky 100% pro stylovou, výkonnou a bezpečnou helmu se zaměřením na enduro. Obě však přicházejí na svět s plnou integrací ochrany hlavy Smartshock Suspended Rotational System.

Tradiční cyklistické helmy jsou konstruovány za účelem ochrany hlavy při přímém nárazu. Jenže v reálném prostředí se většina cyklistů setkává s nepřímými nárazy pod různými úhly, které způsobují rotační síly na lidský mozek.

Smartshock Suspended Rotational System vylepšuje ochranu hlavy okamžitým zmírněním a pohlcením přímého nárazu. Současně umožňuje vložce helmy nezávislý pohyb ve vnější skořepině, čímž zmírňuje přenos energie směřující k mozku, a to při různých typech a rychlostech nárazu.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.