Sport | 3.9.2019 | Marek Zelený

Značka 100% odhalila pro podzim nové cyklistické helmy

Zatímco léto patří silniční cyklistice, podzim přeje té horské – a proto oblíbená sportovní značka 100% uvádí na trh dvě nové bikové cyklistické helmy: všestranný Altec a endurovou helmu Trajecta, obojí s technologií Smartshock. Koneckonců, kdo by dal přednost větru oproti klidu v lesích, kde je navíc i tepleji, než na silnicích.
Altec je pokročilou volbu pro ty, kteří hledají všestrannou helmu se skvělým stupněm ochrany a parádní ventilací. Trajecta je řešením značky 100% pro stylovou, výkonnou a bezpečnou helmu se zaměřením na enduro. Obě však přicházejí na svět s plnou integrací ochrany hlavy Smartshock Suspended Rotational System.
Tradiční cyklistické helmy jsou konstruovány za účelem ochrany hlavy při přímém nárazu. Jenže v reálném prostředí se většina cyklistů setkává s nepřímými nárazy pod různými úhly, které způsobují rotační síly na lidský mozek.
Smartshock Suspended Rotational System vylepšuje ochranu hlavy okamžitým zmírněním a pohlcením přímého nárazu. Současně umožňuje vložce helmy nezávislý pohyb ve vnější skořepině, čímž zmírňuje přenos energie směřující k mozku, a to při různých typech a rychlostech nárazu.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz