Sociální sítě
Nahoru

Nové Porsche každý týden za předplatné 70 tisíc měsíčně

Německá automobilka má za sebou dva roky testování zajímavého zákaznického programu, v rámci kterého můžete každý den či týden řídit jiný model Porsche. Vzhledem k pozitivním výsledkům, které přineslo testování v americké Atlantě, se služba rozroste i do dalších měst a států.

Ačkoliv se jedná o evropskou automobilku, projekt bude fungovat prozatím jen v dalších čtyřech městech ve Spojených státech a Kanadě. Na výběr jsou dvě varianty členství. Ta první z nich se nazývá „Porsche Passport“ a vychází na 3100 dolarů měsíčně (cca 72 000 Kč). Nabídne neomezenou výpůjčku vozidel značky. Druhá z nich se jmenuje „Porsche Drive“. Začíná na 269 dolarech (cca 6 250 Kč) a počítá s čtyřhodinovým pronájmem vozu.

Službu lze pohodlně spravovat jen za pomocí telefonu a nabídne tak skvělou možnost pro ty, kteří chtějí autem značky Porsche pravidelně jezdit, ale nemusí jej přímo vlastnit a raději si na cestách vyzkouší více modelů. Zákazníci totiž údajně prahnou po větší flexibilitě.

V Atlantě bylo dostupných přibližně dvacet aktuálních modelů značky Porsche, které si členové programu Porsche Passport mohli neomezeně půjčovat a každý den měnit za jiný model. Po objednání skrze aplikaci je vůz přistaven a následně odvezen ze zákazníkem preferovaného místa. Chtěli byste dostupnost této služby také u nás?

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.