Sociální sítě
Nahoru

Elektromobilita už se dostává i mezi dětské kočárky

Automobily, kola, koloběžky a spousta dalších dopravních prostředků zažívá v rámci elektromobility velký boom. Nově k tomuto segmentu přibývají také dětské kočárky.

Na zcela nový produkt vsadila známá německá společnost Bosch. Její kočárek se nazývá Emmaljunga a kromě klasického vzhledu a funkce nabídne několik užitečných vychytávek navíc.

Kočárek je vybaven elektrickými motory a chytrými senzory, které kontrolují okolí a v případě nebezpečí ho zabrzdí. Kočárek je díky tomu schopen jezdit zcela samostatně. Navíc se ani nemusíte bát, že by se vaše dítě během jízdy cítilo nekomfortně. Motory jsou navrženy tak, aby svou činností nevzbudili ani spící dítě.

Funkce samostatné jízdy se rodičům vyplatí v případě těžkého nákladu v kočárku například v podobě nákupu apod., ale třeba i při jízdě do kopce. Jedno nabití trvá zhruba dvě a půl hodiny a dodá kočárku energii až na 15kilometrovou trasu. Navíc můžete stav kočárku a další parametry sledovat skrze mobilní aplikaci. Finální cena prozatím není stanovena.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.