Sociální sítě
Nahoru

Pražská výstava SEW přinese rekordních 44 značek

Termín šestého ročníku výstavy Salon Exceptional Watches se mílovými kroky blíží. O víkendu 19. a 20. října se promění pražský Palác Žofín ve vernisáž výjimečných hodinek, která nemá ve střední Evropě obdoby a svým rozsahem, stejně jako nabitým programem, dokáže konkurovat i mnohým dávno etablovaným výstavám.

Výhodou té pražské je skutečnost, že je i prodejní, a tak mnoho vystavených novinek bude možné na místě i pořídit, Výjimku tvoří samozřejmě zakázkové ateliéry, jako třeba tuzemský Prokop & Brož či slovenské studio Molnar Fabry, jež budou vystavovat povětšinou hodinky, které již své majitele mají.

Generálním partnerem se stala opětovně značka postelí Saffron, přičemž hlavní trojicí partnerů jsou Samsung, automobilka Audi a rodinné vinařství Vinofol, jehož vína bude možné ochutnat i v průběhu zahajovacího večera. Na ten je však nutné koupit si lístky předem, a to přímo na stránkách organizátora. Chybět nebude ani magazín Top Class mapující expanzi výstavy už od jejích začátků.

Abecední seznam vystavovatelů: Alexander Shorokhoff ǀ Alpina ǀ Armin Strom ǀ ArtyA ǀ Bell&Ross ǀ Biatec ǀ Breguet ǀ Breitling ǀ Bulova ǀ Carl F. Bucherer ǀ Cuervo y Sobrinos ǀ Czapek Genéve ǀ Delma ǀ Edox ǀ Fortis ǀ Franck Muller ǀ Frederique Constant ǀ Girard Perregaux ǀ Grand Seiko ǀ H. Moser & Cie ǀ Hermès ǀ Jaeger-LeCoultre ǀ Junghans ǀ Karoshi ǀ Maurice Lacroix ǀ Meistersinger ǀ Molnar Fabry ǀ Mühle-Glashütte ǀ Omega ǀ Oris ǀ Parmigiani Fleurier ǀ Perrelet ǀ Prim Manufacture 1949 ǀ Prokop & Brož ǀ Rado ǀ Raymond Weil ǀ Schaumburg Watch ǀ Sinn ǀTAG Heuer ǀ Tutima ǀ Ulysse Nardin ǀ Union Glashuette ǀ Vostok ǀ Zenith

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.