Degustace | 14.9.2019 | Jan Lidmaňský

Il Giardino Toscano chystá večeři s michelinským šéfkuchařem

Šéfkuchař michelinskou hvězdou ověnčené restaurace Vermeer nacházející se v amsterdamském hotelu NH Collection Barbizon Palace se chystá navštívit Prahu. Angličan Christopher Naylor zde však nebude jako turista, ale společně s šéfkuchařem restaurace Il Giardino Toscano Filipem Šulcem připraví speciální degustační menu o šesti chodech párované s prémiovými víny z vinařství Salabka (2 950 Kč na osobu).
Slavnostní večeře se uskuteční ve čtvrtek 31. října od 18:00 v prostorách nabízejících neobyčejný výhled na město – ten si lze užít už cestou z hotelové lobby hotelu NH Prague City, ze kterého vede do restaurace s obří terasou Sky Lounge uprostřed zeleně lanovka. Před servírováním večeře o šesti chodech nebudou chybět zábavné amouse bouche, jako jsou jedlé létající balónky, lístky růží se smetanovou omáčkou, mražená marakuja s kávou a mátou či marinované ústřice v manzanille s jogurtem a okurkou.
Největším lákadlem menu bude pečená hřebenatka v chlebu podávaná s fermentovanou švestkou, jejichž chutě aromaticky povzbudí celerový jus. Zaujme ale i krevetové carpaccio se sezonním dresinkem a slámou z hovězích žeber.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz