Sociální sítě
Nahoru

Land Rover nově spolupracuje s firmami Musto a LEGO

Značka Land Rover nedávno odhalila nový model Defender, a to během světové premiéry na autosalonu ve Frankfurtu. Nyní přidává kolekci outdoorových oděvů vytvořených ve spolupráci se společností Musto a model Land Rover Defender od LEGO Technic, který je zpracovaný do nejmenších detailů.

LEGO Technic Land Rover Defender

Nový LEGO Technic Land Rover Defender umožňuje postavit si tuto automobilovou ikonu v pohodlí domova. Model složený z 2 573 kostek byl vyvinut ve spolupráci se značkou Land Rover a byl uveden na trh společně s novým Defenderem na autosalonu ve Frankfurtu.

Model od LEGO Technic vystihuje Defender v mnoha prvcích a funkcích včetně autentických částí karoserie a ráfků, pohonu všech kol, odpružení, pracovního navijáku a dosud nejsofistikovaněji provedené převodovky série LEGO Technic. Vše bylo navrženo tak, aby skládání modelu bylo velkým zážitkem pro milovníky automobilů i fanoušky lega. Zájemci si jej budou moci objednat od 1. října a jeho cena je 4 770 Kč.

Kolekce Above and Beyond

Kolekci pánských a dámských funkčních outdoorových oděvů a technického vybavení Above and Beyond inspirovala odolnost a schopnosti nového Defenderu. Promítá se v ní také dědictví společnosti Musto, která se již 50 let pohybuje mezi předními světovými výrobci outdoorových oděvů.

Mezi novinky v této kolekci patří nepromokavá bunda Welded Thermo s integrovanou reflexní destičkou RECCO, která může pomoci záchranným týmům lokalizovat hledané osoby v obtížném terénu nebo pod lavinou. Bunda má také kapsy lemované technologií PrimaLoft Aerogel, která pomáhá udržovat mobilní telefony déle nabité.

Hybridní bunda Rodinia využívá technologii zapínání YKK Quickburst, díky níž se během několika sekund může proměnit ve vestu. Je také vybavena izolací PrimaLoft Black Eco. Jde o lehčí alternativu spodních vrstev, které udržují teplo, pohodlí a flexibilitu.

Součástí kolekce jsou také termosky a lahve, pera určená do extrémních podmínek a unikátní opasek s přezkou ANSI COBRA a ultra robustním popruhem s pevností v tahu 6 000 kg. Kolekce Land Rover Above and Beyond je již k dostání.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.