Sociální sítě
Nahoru

Masové paté pro psí domácí mazlíčky

Oblíbený výrobce krmiv značky Brit rozšiřuje řadu Brit Premium by Nature nově také o konzervy. Lahodné masové paté zaručuje vynikající chutnost a stravitelnost pro všechna plemena, věkové i váhové kategorie psů. Poslouží nejen jako kompletní krmivo nebo ozvláštnění běžného jídelníčku, ale i jako vhodná strava pro psí seniory, kteří mají problémy s chrupem.

Alfou a omegou této speciality je maso doplněné o játra, dršťky či pohanku a dary přírody v podobě bylin a ovoce. Konzervy Brit Premium by Nature lze psovi podávat jako svačinku, dochucení granulí či kompletní krmivo.

Lákavá vůně masa a skvělá chuť podporují příjem krmiva i u vybíravých psů. Samozřejmostí je obsah bez obilovin, sóji a geneticky modifikovaných organismů, a naopak přídavek vybalancovaného množství živin, vitamínů a minerálů. Celá řada nových prémiových konzerv je určena všem plemenům jakéhokoli věku a všem velikostem psích parťáků. Nechybí tedy ani varianta pro psí juniory nebo pejsky s citlivým zažíváním.

Prémiové masové konzervy ve variantách z rybího, kuřecího, hovězího, krocaního, či vepřového masa jsou doplněny o lososový olej – zdroj omega-3 mastných kyselin, jež podporuje kvalitu srsti, imunitu, ale třeba i cévní a mozkovou činnost. Zároveň v nich najdete také extra porci kolagenu zlepšujícího zdraví kloubů, ovoce a bylinky jako například heřmánek, rozmarýn, borůvky či jablka. Krmivo navíc pomáhá zlepšit příjem tekutin.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.