Sociální sítě
Nahoru

Zámek na pronájem

Okolí Olomouce skrývá unikátní možnost přenocování. Hotel Akademie Hrubá Voda je v zimních měsících v nebývalém provozu. Jednotlivci mají dveře zavřené. Naopak skupinám je hotel otevřen. Zimní svatby, vánoční večírky, rodinné setkání větších rozměrů jsou cílenou klientelou, která nebude litovat zámeckého prostředí.

Hotel Akademie Hrubá Voda zvolil na zimní měsíce nový funkční provoz. Jednotlivci budou muset počkat na jarní sluníčko. Naopak větším skupinám jsou dveře otevřené. Proč? Důvod je jednoduchý. Každý kraj vyžaduje jiné měřítko. Pokud chce hotel větších rozměrů udržet kvalitu, na kterou své hosty navykl a do světa přes recenze poslal, musí změnit pravidla. Hotel zámeckého typu vyžaduje působení širšího spektra personálu a je jedno jestli jsou obsazené dva či dvacet pokojů. Právě tento případ evokuje nový zimní směr. Hotel na pronájem. Nutná obsazenost a cena se určuje individuálně dle přání klienta. Co lze prozradit cenová hladina je více než zajímavá.

Kdo si kdy mohl pronajmout celý hotel, v tomto případě dokonce zámek, ne v plném obsazení? Žádné zvídavé pohledy okolo. Jen čistá příroda a chtěná společnost. Ideální zimní moravská oáza v čisté přírodě, ale kousek od civilizace. Navíc podtržená jednou z nejlepších gastronomií, kterou Morava nabízí. Za ní stojí executive chef a mentor Petr Svoreň. Pod jeho vedením se hosté mohou těšit na menu na míru vysoké kvality. Nutno zmínit i wellness centrum Wine & Spa, které zpříjemní pobyt při předsvatebním stresu nebo po náročném vánočním večírku.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.