Sociální sítě
Nahoru

Pražský butik Rolex v novém hávu

Společnosti Carollinum a Rolex slavnostně otevřely v centru Prahy butik značky Rolex v nejnovější koncepci a designu. Otevření jediného značkového butiku značky Rolex v ČR se ve společnosti majitelky Carollina Tamary Kotvalové osobně zúčastnil i globální generální ředitel společnosti Rolex Jean-Frédéric Dufour.

Butik se nachází na nejprestižnější nákupní ulici Pařížská, v památkově chráněné části historického Starého Města, na rozmezí Pařížské a Široké ulice v Praze. Nový obchod o rozloze 160 m2 nabízí profesionální a odborné know-how v elegantním prostředí, které podporuje pocit harmonie a diskrétnosti ve spojení se značkou Rolex, která stanovuje standardy v hodinářství již více než jedno století

Rolex je synonymem kvality a dokonalosti v oboru luxusního zboží. V Praze oficiálně zastupujeme značku již 15 let a jsme velmi hrdí na to, že Carollinum nyní rozšiřuje jediný monobrandový butik Rolex v České republice. Carollinum Rolex Boutique patří mezi největší v celém středoevropském regionu a disponuje kromě nového designu i výrazně větším prostorem, díky čemuž skýtá atraktivní a bezkonkurenčně nejširší nabídku hodinek Rolex. Poskytujeme v něm nejvyšší standardy kvality a služeb, které jsou součástí značky Rolex i našeho vlastního podnikání,“ uvedla Tamara Kotvalová, majitelka rodinné společnosti Carollinum.

Každý prvek designu interiéru má punc elegance a estetiky značky Rolex a vyzařuje hodnoty korunky Rolex. Dokonalost, přesnost a pozornost vůči detailům vycházejí z pečlivého výběru barev a vzorů v kování i vybavení. Citlivé osvětlení zdůrazňuje krásu širokého výběru modelů Rolex ve vitrínách lemovaných béžovou kůží s bronzovými lištami.

Nepřehlédnutelná smaragdová vodní stěna zdůrazňuje bohaté dědictví Rolexu – její motiv s vlnami odkazuje na ikonický Oyster, první vodotěsné náramkové hodinky na světě. Tato intenzivní zelená se objevuje v celém designu butiku v akcentech, které harmonicky dotvářejí jeho renovovanou barevnou paletu. Stěny mísí textury z hnědého ořechového dřeva s béžově zbarveným kamenem a ručně vytvořenými štukaturami ve vzoru.

Unikátní designové prvky v butiku Rolex připomínají jeho lokalitu Prahy a České republiky: jsou jimi béžová stěna s vizualizací stověžatého města Prahy a speciální skleněný lustr v přední, uvítací části butiku, který byl speciálně pro tento účel vyroben známou a renomovanou sklářskou společností z České republiky.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.