Sociální sítě
Nahoru

Ochutnejte jednu z více než 1000 druhů whisky ze 13 zemí

V bezprostředním sousedství Staroměstského náměstí v Praze byl nedávno otevřen nový podnik – Whiskey Restaurant, Bar & Museum, místo zaslíbené všem milovníkům světové kuchyně, vín a koktejlů.

Jeden z největších prostorů svého druhu na světě kombinuje restauraci, bar a sbírku whisky zahrnující více než 1 000 druhů ze 13 zemí! Praha je teprve druhým městem, kde je hostům tento unikátní koncept dostupný. Tím prvním je Tel Aviv, právě tam Whiskey Restaurant Bar & Museum vznikl a záhy se stal jedním z nejvyhledávanějších podniků v izraelské metropoli.

Designový interiér Whiskey Restaurant, Bar & Museum Prague v rozlehlých podzemních prostorech je lemován více než 1 000 druhy whisky pocházející z destilerií ve Skotsku, Irsku, Hong Kongu, Indii, v Japonsku a dalších zemí, včetně České republiky.

Moderní kuchyně nabízí pokrmy z prvotřídních surovin, specificky navržené tak, aby umocnily chuť whisky a zároveň rezonovaly s nevšedním prostředím restaurace. Na menu naleznete excelentní steaky připravované na dřevěném uhlí, ryby či vegetariánské speciality, předkrmy a neodolatelné dezerty. Začít můžete třeba předkrmem carpaccio z tresky (podávané s whiskey aioli, praženými pistáciemi, cherry rajčaty a ředkvičkou).

Nový Whiskey Restaurant, Bar & Museum v budoucnu plánuje také pořádání inspirativních  whisky workshopů, “cocktail makingů” a dalších akcí vedených renomovanými experty na whisky, ušitých na míru, s nezbytnou degustací umožňující srovnání komplexní chuti a aroma nejlepších druhů whisky.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.