Sociální sítě
Nahoru

Elixír mládí jménem Sothys

Nová řada Detox Energie značky Sothys představuje kompletní řešení k ochraně proti negativním vlivům znečištěného ovzduší, detoxikaci a dodání energie. Celá linie produktů je inspirována zahradami „Les Jardins SOTHYS“ a více než čtyřmi lety výzkumu, díky kterému může nyní pokročilý výzkum Sothys Paris odhalit ještě komplexnější řešení založené na jedinečné a exkluzivní trojici aktivních látek: výtažku z organického černého bezu, výtažku z kořene organického sibiřského ženšenu a biomimetických detoxikačních peptidů. Nová řada Detox Energiezvyšuje odolnost pleti vůči negativním vlivům znečištěného životního prostředí. Pleť je nabitá energií, působí projasněně a rozzářeně.

Crème jeunesse dépolluante: Denní a noční ochrana proti každodenním vlivům agresorů městského života a znečištěného prostředí, které může být příčinou nerovnováhy kožního mikrobiomu. Pleť je oslabená a ztrácí svou ochrannou schopnost. Tento ochranný, energizující a regenerační krém odhaluje přirozený jas všech typů pleti. Posiluje nevýraznou, matnou a stresovanou pleť a zároveň chrání proti nepříznivým vlivům městského života a znečištěného prostředí. Tajemství účinnosti: mořský komplex, který chrání mikrobiomy kůže a pomáhá tak posilovat obranyschopnost pokožky a zároveň ji ochraňuje před environmentálním stresem.

Sérum énergisant intégral: Extrémně jemné a lehké sérum pro všechny typy pleti. Vhodné zejména pro unavenou, zašedlou a matnou pleť. Sérum bylo vyvinuto na ochranu před škodlivými účinky stresu ze znečištěného životního prostředí, který může urychlit stárnutí kůže. Po aplikování působí jako silný koktejl detoxikačních, okysličujících a energizujících látek.

Essence dépolluante protectrice: Ochranný štít proti agresorům znečištěného ovzduší. Nová zbraň v boji proti environmentálnímu stresu, která se zapojí do vašeho každodenního rituálu krásy a zachovává mládí vaší pleti. Tento produkt přes den chrání pleť proti nepříznivým vlivům městského života a večer ji detoxikuje. Inovativní lahvička s kapátkem poskytuje ideální množství a zahaluje pleť do ochranného hydratačního závoje. Rada od profesionálů – pro dokonalé spojení esence s pokožkou nakapejte několik kapek do dlaně ruky a jemně vklepejte do pleti na obličeji a krku.

Correcteur énergisant instantané: Lehká emulze, která odstraňuje vizuální nedokonalosti a pleť je sjednocena v rámci jednoho kroku. Univerzální odstín. Nejmodernější generace EE krémů. Obsahuje opouzdřené pigmenty, které sjednocují pleť a okamžitě cílí na případné nedokonalosti pleti viditelné na jejím povrchu. Obsahuje 4 barevné pigmenty pro vyrovnání pleti všech odstínů. Žlutý pro zvovuoživení unavené pleti. Červený pro rozzáření pleti. Bílý pro obnovu jasu. Černý pro více přirozenější efekt (méně oranžový). Vizuální nedokonalosti jsou odstraněny a pleť je sjednocená v rámci 1 kroku. Více než korektor, tento výrobek obsahuje výtažek manioku pro okamžitý vyhlazující účinek.

Ampoules éclat énergisantes: Okamžitá transparentní maska pro redukování vrásek v ampulích. Tyto ampule fungují jako okamžitá průsvitná maska, která viditelně redukuje vrásky, a to díky vyhlazující a zpevňující dvojici výtažku z pupenu buku a biovláken mandlí.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.