Sociální sítě
Nahoru

Karlovarský TOP Fashion Week hostil celebrity a uznávané návrháře

Poslední zářijový víkend se v západočeském lázeňském městě Karlovy Vary konal TOP fashion week, pořádaný firmou TOP Fashion Models s.r.o. V ikonickém Grandhotelu Pupp se odehrála série módních přehlídek, kde byly představeny vize českých i zahraničních návrhářů pro nadcházející sezóny. V rámci akce byl navíc představen zcela nový koncept takzvané Fashion Kavárny.

Světově proslulý karlovarský hotel se na Den české státnosti proměnil v přehlídkové molo, na kterém své nové módní vize představila více než desítka českých i zahraničních návrhářů. Celou módní show odstartovala karlovarská rodačka Debbie se svými nadčasovými modely.

Originální šperky z drahých kovů od Irmy, hlavní návrhářky značky MZE, potěšily nejedno ženské oko a nechybělo ani luxusní spodní prádlo Werso od Jiřiny Matoušové. Převážně černobílá kolekce s geometrickou strohostí a čistotou tvarů ukázala na jednoznačný rukopis Hany Havelkové, ve kterém se spojuje estetika s funkčností.

Část pánské tvorby představil v rámci své kolekce Petr Kalouda a kromě dalších zvučných jmen následovala například Katerina Lankova, designérka žijící v New Yorku. Ta návštěvníky v rámci své přehlídky provedla místy, které ovlivnily její život a práci. Na závěr nechyběla ani romantická kolekce nejen svatebních šatů mladé nadějné autorky Mirky Horké.

TOP fashion week vnímáme spíše jak komornější akci. Díky unikátnímu konceptu jsme do prodeje dali omezené množství vstupenek, takže na přehlídky se dostali jen opravdoví módní nadšenci,“ říká majitel TFW, Jaroslav Tylinger.

Celým večerem provázeli známé osobnosti jako Iva Kubelková, Mirek Šimůnek, Tereza Kostková, Aleš Háma a další, kteří plnili roli patronů a představovali jednotlivé návrháře i jejich tvorbu.

Po přehlídkovém marataonu následovala afterparty, na které vystoupilo známé duo Deep Deer spolu s houslistkou Eligra. Celý večer pak završila Djka Hannah Vee za podpory saxofonisty LIVESAX. Kromě přehlídek samotných, přinesl karlovarský TFW zcela nový formát tzv. Fashion Kavárny. Návštěvníci se tak mohli během nedělního odpoledne osobně potkat se samotnými návrháři, zakoupit jednotlivé modely či si s nimi jen tak popovídat.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.