Sociální sítě
Nahoru

Celine Dion či James Blunt aneb Nejlepší koncerty, které nás čekají příští rok

Do Česka každoročně zavítá spoustu zajímavých jmen světové hudby a již nyní víme, které hvězdy se k nám podívají příští rok. A další budou určitě přibývat…

Krátce po novém roce, a to přesně 28. ledna, k nám do Česka po pěti letech zavítá nejúspěšnější vítěz britského X Factoru James Arthur, který svým působivým hlasem rozezní pražské Forum Karlín. Hned měsíc po něm se do Prahy dostaví zpěvák s totožným křestním jménem – James Blunt, který se do Prahy vrátí s novým albem, jež představí v Tipsport aréně.

James Arthur

James Blunt

Ačkoliv jsme jej předchozími dvěma jmenovci trochu předběhli, v chladném únoru (přesně 27.2.) nás do Prahy přijede svými latinskoamerickými rytmy zahřát zpěvák Maluma, který se představí v O2 aréně. Ta bude jednou z jeho zastávek v rámci WORLD TOUR 11:11.

Maluma

Zatím nejvíce nabitým měsícem však bude květen. 15. května se v O2 aréně představí unikátní koncert Queen Relived, díky kterému alespoň na chvíli ožije zpěvák Freddie Mercury. Celé vystoupení připravuje známá česká kapela Queenie, která zpěváka připomíná na jedinečných koncertech po celém světě.

Queenie

V květnu nás po dlouhé době navštíví také Celine Dion, a to přesně 21. května. Nejslavnější kanadská zpěvačka dokonce v Praze zahájí svou evropskou část světového turné. Hned 29. května ji pak v O2 aréně vystřídá jedinečný Eric Clapton, který se ze všeho nejvíc proslavil pravděpodobně hitem Tears in Heaven a stejně jako Celine Dion v Praze odstartuje své evropské turné. Tak na který z těchto koncertů se vydáte?

Eric Clapton

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.