Sociální sítě
Nahoru

V letošní plesové sezóně se bude stát za to vydat do Olomouce

Když se řekne ples, tak má jistě každý z nás svou představu o tom, jak by měl ideálně vypadat. Někdo si potrpí spíš na styl, někdo slyší na jména účinkujících a někdo se nespokojí s ničím menším, než s komplexním zážitkovým večerem se vším všudy, včetně gastronomických specialit a výběrového alkoholu.

Pro ty nejnáročnější se v Olomouci chystá již 3. ročník společenské události s neskromným názvem The Ples. Z podtitulu „jediný skutečně taneční ples“ můžeme vyčíst, jakým směrem se jeho organizátoři vydávají. „Možná se divíte jaký jiný, než taneční by ples ze své podstaty mohl být. My jsme se rozhodli reagovat na obecně uvadající plesovou kulturu, jejíž charakteristika připomíná spíše vesnickou zábavu, než elegantní noblesu a vášnivý tanec. Z mého pohledu se tato skutečnost bohužel týká i honosnějších akcí, které cílí na náročnější návštěvníky“, říká hlavní organizátor The Plesu, Roman Štěpánek. V duchu těchto slov bude po skvělých ohlasech na minulý ročník znovu vystupovat světoznámý rozhlasový Big Band Gustava Broma. Hudební program pak bude navíc tematicky rozdělen podle jednotlivých tanečních stylů.

The Ples cílí na ty nejnáročnější návštěvníky, pro které se připravuje bohatý doprovodný program i mimo taneční parket. Návštěvníci budou moci vyzkoušet kulinářské speciality a následně podebatovat třeba o investicích do lahví s whisky se Zdeňkem Kortišem, který je jejím ambasadorem a oceňovaným someliérem. Kortiš s sebou na ples veze, mimo další speciality, to nejluxusnější, co jeho olomoucký The Black Stuff bar nabízí. Návštěvníci budou mít možnost ochutnat prémiovou whisky Chivas Regal The Icon, absolutní symbol luxusu té nejvyšší kvality.

The Icon je smíchána z vyhledávaných a prestižních whisky z více než 20 pečlivě vybraných, mnohdy časem zapomenutých palíren po celém Skotsku. Colin Scott, master blender značky Chivas Regal, o ní tvrdí, že představuje rovnováhu mezi starým a novým, a jde tak o nezapomenutelnou whisky, vyrobenou pro ty nejnáročnější znalce. Na The Ples můžete osobně vidět její exkluzivní dekantér vyrobený z ručně foukaného křišťálu. Kdo si tuto exkluzivní whisky zamiluje na první dobrou bude muset počítat s tím, že v České republice je k dostání v počtu osmi lahví, každá za cenu 80 000 Kč.

The Ples V Olomouci s každým rokem využívá stále více obchodních partnerů i klientů k dobře cílenému PR a organizátoři tomuto trendu vycházejí vstříc. „Pokud chce někdo tento večer využít k vlastním podnikatelským záležitostem, určitě je možné pro něj po domluvě přizpůsobit podmínky“, podotýká Štěpánek.

Téma nadcházejícího ročníku se ponese na „vlnách vášně“. Součástí dress codu bude benátská maska, tzv. škraboška, a to hned ze dvou důvodů. Maska se stala originálním atributem The Plesu a je s ním spojena už od prvního ročníku. No a zadruhé skutečně podtrhne vášnivou atmosféru večera. Pokud vás tedy láká vyzkoušet něco lehce netradičního, rezervujte si v kalendáři 21. 2. 2020, kdy se v Regionálním centru Olomouc koná jedinečný The Ples. Vstupenky jsou k dispozici na webu www.theples.cz.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.