Sociální sítě
Nahoru

Unikátní dorty, které zaujmou na první pohled

Dorty nejrůznějších druhů nás provázejí téměř všemi oslavami během našeho života. Ať už jsou to narozeniny, svátky či svatba, všichni se vždy těší na chvíli, kdy si budou moci svůj život osladit kouskem výborného dortu.

Ačkoliv třeba na svatbách jsou nyní v módě tzv. „nahé dorty“, u kterých chybí vrchní poleva a vy rovnou vidíte, co vás čeká uvnitř, překvapit můžete i opravdu originálními kousky. Nápaditou inspiraci načerpáte třeba od cukrářky Darci z Kanady, která své jedinečné výtvory sdílí na sociálních sítích a v současné době jsou její díla hitem internetu.

Darci se tvorbou dortů na míru živí a lidé, kteří mají v plánu něco obyčejného, by ji ani kontaktovat neměli, nic „obyčejného“ totiž v jejím portfoliu nenajdete. Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější kousky, které vás doslova okouzlí.

Pokud jste doteď neměli představu o podobě vašeho svatebního či narozeninového dortu, teď už snad vědět budete. Další tvorbu této nadané cukrářky můžete sledovat na jejím Facebooku či Instagramu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.