Sociální sítě
Nahoru

PURE MODEL 2019: Kdo vyhraje kontrakt za 1,5 milionu korun?

Už zítra, ve středu 9. října, se v centru současného umění DOX rozhodne kdo z deseti dívek a šesti chlapců vyhraje. Prestižní modelingová soutěže PURE MODEL 2019 v loňském roce objevila novou topmodelku Barboru Fialovou, jež se nedávno stala celosvětovou tváří nové kampaně Gucci. „Nesmírně mě potěšil vysoký zájem a kvalita přihlášených soutěžících do naší modelingové soutěže, do které se letos přihlásilo téměř dva tisíce dívek a chlapců. A mám ohromnou radost, že se nám už v prvním roce soutěže PURE MODEL podařilo objevit jednu z nejúspěšnějších tváří současného světového modelingu,“ uvádí Roman Holárek, majitel modelingové agentury Pure Model Management, ke spolupráci loňské finalistky Barbory Fialové se značkou Gucci.

Nemalému úspěchu se těší taktéž vítězové loňského ročníku. Za rok od svého vítězství procestovali tři kontinenty, spolupracovali se zajímavými značkami a před týdnem potvrdil zájem o spolupráci s Annou Brodeckou, která se právě vrátila z New Yorku, významný světový návrhář Marc Jacobs. I loňský vítěz Oliver Průcha patří mezi nejvýraznější modely u nás. Těmito úspěchy soutěž PURE MODEL potvrzuje, že je to v tuto chvíli nejlepší odrazový můstek pro světový modeling pro nově začínající modelky a modely.“

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.