Sociální sítě
Nahoru

Bronzové potápky Delma na cesty

Malá švýcarská značka Delma představila hned pět limitovaných edic hodinek Shell Star Bronze. Každé z nich vznikly v omezeném počtu 500 individuálně číslovaných kusů. Věnované jsou všem příznivcům vůbec prvních profesionálním potápěčům dedikovaných hodinek uvedených na trh firmou Delma už v roce 1975. Jejich pouzdro je vyrobeno z vysoce kvalitního bronzu CuSn6, ostatně stejně jako spona.

Super-Luminova C3 je použita jak na číslech a indexech, tak na jednosměrně otočné lunetě z bronzu, stejně jako na indexech a ručkách pracujících nad plochou číselníku, který může být v barvě hnědé, zelené nebo modré. Uvnitř hodinek pracuje mechanický strojek ETA 2824 s logem Delma na rotoru, který je chráněn do 500 metrů. Není divu, že součástí pouzdra je i heliová ventil. Cena byla záměrně stanovena velmi nízko, tedy 34 985 Kč, jedná se tedy o ideální hodinky na útěk ze zimy do tepla a k moři.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.