Sociální sítě
Nahoru

Elektrické SUV od automobilky Ford inspirované Mustangem

Ford zveřejnil první designovou skicu zcela nového SUV s čistě elektrickým pohonem, inspirovaného Mustangem. Světová premiéra vozu proběhne již 18. listopadu 2019. Slavnostní odhalení bude živě vysíláno z autosalonu v Los Angeles od 3.00 SEČ. Podle předběžných parametrů bude mít nový elektrický automobil dojezd na jedno nabití až 600 km dle homologačního cyklu WLTP.

Ford Motor Company je společnost s celosvětovou působností. Navrhuje, vyrábí a prodává kompletní sortiment osobních vozů, užitkových vozů, SUV a elektromobilů značky Ford a luxusních vozů značky Lincoln. Prostřednictvím společnosti Ford Motor Credit Company poskytuje finanční služby. Usiluje o vybudování vedoucího postavení v oblastech elektrifikace, autonomní jízdy a mobility. Po celém světě Ford zaměstnává přibližně 199 000 lidí.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.