Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton rozšiřuje řadu svých stylových městských průvodců

O tom, že městští průvodci značky Louis Vuitton jsou stejně styloví, jako zákazníci, kteří nosí jejich módní kousky, není pochyb. Značka teď potěšila všechny její příznivce a rozšířila a zaktualizovala nabídku průvodců o Paříž, New York a další významné světové metropole.

Na světě neexistuje tolik prémiových značek, které by byly spojeny s cestováním, jako právě Louis Vuitton. Proslulá francouzská značka, která svá první zavazadla vytvořila již před zhruba 165 lety, má cestování stále ve své kůži.

Již více než dvě dekády vydává značka tzv. City Guides, tedy průvodce po nejznámějších a nejvýznamnějších místech světa, mezi kterými nechybí třeba New York, Peking, Lisabon, Soul a další. Kromě zajímavých fotografií zde najdete i tipy na místa, která musíte vidět, ale také tipy na nejlepší restaurace, hotely a kulturní zážitky, které z vás na malou chvíli udělají místního obyvatele. Velkou většinu z nich právě zaktualizovala a obohatila o nejnovější informace.

Kromě toho značka vydává i tzv. Fashion Eye publikace, ve kterých nechybí zachycení módy a stylu dle jednotlivých míst planety, kde se Louis Vuitton ve spolupráci s věhlasnými fotografy vždy pořádně vyřádí. Kromě značkových obchodů najdete tyto publikace také na jejich webu, ale zakoupit je můžete i digitálně do svých chytrých telefonů.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.