Sociální sítě
Nahoru

ArtyA se snaží zaujmout sběratele Ferrari

Je to výplet kol uhrančivého Ferrari 250 GTO Berlinetta z roku 1962, který ovlivnil vzhled zlatého solitéru. Při pohybu se navíc roztočí kolem středové části s logem společnosti ArtyA, jež prochází nad plochu safírového sklíčka, a tím odkryje dvojici červených ruček indikujících čas. 250 GTO Choco vyrábí hodinář Yvan Arpa i na zakázku, takže zlacenou ocel lze snadno vyměnit za zlato, platinu nebo vlastně jakýkoli materiál. Jedná se samozřejmě pouze o hodinky výpletem kol Ferrari inspirované, protože svou současnou pozici oficiálního hodinářského partnera italské automobilky si hlídá ženevská značka Hublot.

V nitru hodinek pracuje manufakturně vyráběný strojek Aion, se kterým si ateliér zajistil svou absolutní nezávislost. Yvan Arpa navíc dohlédl na to, aby jej bylo možné seřídit tak přesně, že s přehledem získá COSC certifikaci. Cena byla stanovena na 460 000 Kč, nicméně logicky se odvíjí od využitého materiálu pro pouzdro.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.