Sociální sítě
Nahoru

Česko hledá nejlepší kanceláře a industriální prostory

Design, inovace, ale i kvalita prostředí. To jsou některé z věcí, které se budou hodnotit v rámci soutěže Art of Space. Pokud i vy chcete ukázat, jaké prostředí jste pro své zaměstnance a klienty vytvořili, stále se ještě můžete přihlásit a stát se hvězdou komerční architektury a designu.

V celkem šesti kategoriích budou vybrány nejlepší kanceláře, sklady, výroba, obchody, restaurace, kavárny či pobočkové sítě. Art of Space Awards navazuje na populární soutěž CBRE Zasedačka roku, která byla úspěšně pořádána posledních 5 let. Za celou její historii se zapojilo přes 400 firem a zvítězilo 35 nejlepších.

Soutěž se postupně rozšířila do dalších pěti zemí. Každoročně ji podporují významné společnosti napříč různými obory. I proto se letos rozrůstá a mění název. Nově se proto do soutěže mohou přihlásit nejen kancelářské, ale i industriální a retailové prostory.

Mezi společnosti, které se nejlépe umístily v minulých letech patří Avast, Škoda Auto nebo Notino. Všechny projekty hodnotí přední odborníci na design, technologie, inovace, realitní trh nebo zdravé prostředí a předsedkyní poroty je již tradičně architektka Eva Jiřičná. Přihlášky je možné zasílat maximálně do konce listopadu a veškeré informace lze najít na webu soutěže www.artofspace.cz.

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.