Sociální sítě
Nahoru

Hudební lázeň v pražském hotelu Mandarin Oriental

Spa hotelu Mandarin Oriental, Prague připravilo ve spolupráci s uznávanou expertkou Martinou Jeličič, která se dlouhodobě věnuje studiu léčebného efektu hudebních frekvencí pod vedením expertů z Velké Británie paní Elaine Thompson a pana Otty Haddad, energetickou koupel ve zvucích hudebních nástrojů z celého světa.

Zvukoterapie je vysoce efektní, hluboce relaxační a zklidňující ošetření zvukem, protože bez ohledu na to, co děláte, existuje poměrně vysoká pravděpodobnost, že se cítíte vyčerpání a stresovaní. Hudební lázeň, která bude probíhat v příjemném a uklidňujícím prostředí historického Dominicus Hall, je koupelí ve zvucích léčivých hudebních nástrojů, které pocházejí z celého světa. V omezené kapacitě zhruba 8 až 10 lidí, kteří leží v polokruhu na měkkých podložkách a s teplou dekou se účastníci nechají unášet vedenou meditací a budou vnímat rozličné zvuky okolo sebe.

Hudební lázeň se bude v prostorách Dominicus Hall hotelu Mandarin Oriental Prague konat každou druhou středu, tedy 13. a 27. listopadu a 11. prosince, vždy od 18.30 do 20.00. Cena za hudební lázeň je 1200 Kč a koná se při minimálním počtu 4 osob. Žádné vybavení – kromě pohodlného oblečení na cvičení – s sebou není potřeba; hotel poskytne jógamatky, deky a vodu. Rezervace je nutná u Spa Concierge na telefonním čísle

233 088 655.

Více z rubriky Wellness

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.