Sociální sítě
Nahoru

Rolls-Royce doplňuje svou sestavu Black Badge výkonným Cullinanem

První SUV značky Rolls-Royce bylo zařazeno do sestavy Black Badge. Ačkoliv se zdálo, že tento automobil už nemůže být více impozantní, opak je pravdou. Cullinan se tak zařazuje mezi ostatní modely značky, které lze v tomto provedení zakoupit – Dawn, Wraith a Ghost.

Černý exteriér i interiér se žlutými prvky dodává vozu Cullinan ještě větší dravost a třešničkou na dortu je černá chromovaná soška Spirit of Ecstasy. Nádherně působí také 22palcová zatemnělá kola s červenými brzdovými třmeny.

V interiéru se řidiči mohou těšit na spoustu černých akcentů a prémiovou povrchovou úpravu z uhlíkových vláken, která na přístrojové desce a středové konzoli vytváří jedinečný trojrozměrný vzhled. Nechybí ani úchvatná hvězdná obloha, kterou milovníci značky dobře znají i z jiných modelů.

Pod kapotou se nachází vylepšený 6,8litrový dvanáctiválec, který nabídne výkon 600 koní (447 kW) a točivý moment 900 Nm. Standardní model nabízí výkon 563 koní (420 kW).

Malou ochutnávku ze světa Rolls-Royce najdete i v chystaném čísle magazínu Top Class (vychází ke konci listopadu), kde si budete moci přečíst zajímavý článek o tom, jak se značce Rolls-Royce vede v Česku a zároveň si vychutnat menší „textovou projížďku“ s modely Cullinan, Dawn a Phantom, které testoval náš redaktor Honza.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.