Sociální sítě
Nahoru

Tři nové dubajské hotely, které stojí za to navštívit

Venku je zataženo, ranní mlha nám brání ve výhledu a vy už ani nevíte, co všechno si dát na sebe, aby vám nebyla zima. To je ideální čas k tomu, zavítat do teplejších míst, kterým je třeba Dubaj. Vybrali jsme tři nové zajímavé hotely, které určitě stojí za to navštívit.

FIVE Jumeirah Village

V Dubaji se nachází mnoho výškových budov a jednou z nich je také hotel FIVE Jumeirah Village. Unikátní na tomto hotelu je, že se v něm nachází až 269 bazénů, z nichž většina je umístěna u apartmánů. Kromě mnoha restaurací, obchůdků a atrakcí na okolním uměle vytvořeném poloostrově FIVE Palm Jumeirah se zde nachází také noční klub The Secret Room, do kterého zákazníci mohou přijet tajnou cestou svými luxusními vozy tak, aby je nikdo neviděl.

Address Sky View Hotel

Hotel se skládá ze dvou 60patrových věží, které jsou propojeny můstkem s bazénem – Sky Birdge. Jedná se o jeden z nejnovějších přírůstků dubajského centra, v jehož blízkosti se nachází obrovské obchodní centrum Dubai Mall či nejvyšší mrakodrap světa – Burj Khalifa. Největší unikátností tohoto hotelu je obrovský infinity pool ve výšce 220 metrů s délkou úctyhodných 70 metrů. Svým provedením připomíná známou budovu Marina Bay Sands v Singapuru. Díky krásnému výhledu na mrakodrap Burj Khalifa je tento objekt jedním z nejvyhledávanějších v rámci blížícího se Silvestra. Právě na nejvyšším mrakodrapu totiž probíhá unikátní ohňostroj, na který bude z hotelu perfektní výhled.

W The Palm

Z centra Dubaje se přesouváme na pláž. Začátkem tohoto roku zde byl totiž otevřen hotel W The Palm. Jeho velkým lákadlem je nejen poloha, ale hlavně také restaurace, které jsou postaveny na konceptu italské restaurace Osteria Francescana, která patří mezi nejlepší na světě a také japonsko-korejské restaurace Akira Back. Kromě toho hotel nabízí večírky ve stylu, který můžeme znát třeba z Ibizy, tzn. velká spousta DJů a zábavy.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.