Sociální sítě
Nahoru

Vedle stadionu Sparty vyroste pětihvězdičkový Hard Rock Hotel Prague za pět miliard

Miliardář Daniel Křetínský se pouští do zajímavého projektu, který vyroste na Letné. Postaví zde pětihvězdičkový hotel Hard Rock Hotel Prague, a to na místě, kde stávalo tréninkové hřiště Sparty.

Nebude se jednat o žádný malý butikový hotel. Hard Rock Hotel Prague by měl totiž nabídnout až 523 pokojů a mimo jiné by se měl zaměřovat hlavně na kongresy.

Daniel Křetínský je úspěšným podnikatelem v energetice a průmyslu a je taktéž vlastníkem fotbalové Sparty, se kterou zatím tolik úspěchů nezažívá. Snad bude mít více štěstí s projektem tohoto hotelu, který na stole již nějakou dobu ležel a nyní se přeměňuje v realitu. K jeho otevření by mělo dojít už v roce 2023.

Hotel na Letné bude provozovat společnost Hard Rock International, která je provozováním nejen hotelů, ale i kasin, obchodů a kaváren známá v 75 zemích světa. V pražském hotelu nebude chybět třeba taneční sál, skybar s výhledem na Pražský hrad, fitness či lázně.

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.