Sociální sítě
Nahoru

John Varvatos a Nick Jonas rozšiřují svou spolupráci

John Varvatos, oceňovaný muzikant, a herec Nick Jonas oznámili pokračování vzájemné spolupráce už loni v lednu. Společně vytvořili nové pánské vůně, které budou uvedeny pod značkou JV x NJ. Jsou inspirovány mnoholetými zkušenostmi obou umělců, zážitků z cest, objevováním řady měst a jejich kultur, které si oblíbili. Chtějí tak zachytit sebejistotu, styl a energii moderního muže.

JV x NJ Blue nese podpis stylu a designu Johna Varvatose. Je tedy odvážná, sebejistá, plná současného ducha. Elegantní městská vůně otevírá svěží atmosféru, která prochází vůní od shora až dolů. V srdci vůně se nachází aromatické nádechy značící pánský komfort a nostalgii. Santalové dřevo přináší kontrast a zároveň ukotvuje vůni svým transparentním teplem.

Kampaň je natočená renomovaným filmařem a režisérem Danny Clinchem a představuje denní a noční život z pohledu Nicka, který vyjadřuje inspiraci a novou energii. Kreativní spolupráce mezi JohnemVarvatosem a Nickem Jonasem vytvořila dynamickou, neodolatelnou vůni, která zachycuje optimistickou energii města do setmění a následně nočního života.

JV x NJ Red je vůně odvážná a opojná. Zachycuje pulzující město, otevírá se smyslnou kombinací různých exotických esencí a koření. Aromatické tóny se prolínají v srdci vůně. Bohaté a difúzní pižmové tóny přinášejí kontrast a upevňují vůni transparentním teplem.

Tyto okamžiky jsou zachyceny očima jednoho z nejznámějších mladých hudebníků. „Práce s Johnem byla neuvěřitelná zkušenost“ říká Nick. „Jeho znalosti a vášeň pro vůni byly inspirativní. Chtěli jsme vytvořit něco, co bude promlouvat ne jenom k nám dvěma, ale také osloví ostatní.“

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.