Sociální sítě
Nahoru

Co na Vánoce koupit pro muže?

Pomalu nastává vánoční čas, a proto mnoho lidí řeší otázku, co nakoupit pod stromeček pánské části svého rodinného kruhu. Mnoho mužů totiž Vánoce příliš neřeší a často prohlásí, že žádný dárek nechtějí. Většina žen ovšem chce své drahé polovičce nadělit nějaký pěkný kousek do jejich šatníku, což je od nich velice šlechetné. Čím jim tedy uděláte radost?

Jakým stylem se vydat?

Ze všeho nejdříve si musíte uvědomit, jaký styl pánského šatníku má muž, kterému chcete oblečení nakupovat. Elegantní a formální styl se totiž velmi liší od toho volnočasového. Trendem letošního podzimu a zimy jsou neutrální tóny barev a kožené oblečení všeho druhu. Většina mužů se v zimním období obléká do černé, šedé nebo námořnicky modré, což rozhodně není špatně. Díky letošním trendům se v této osvědčené barevné kombinaci budete odlišovat od všech ostatních. Do módy se po delší době vrátily i kožené bundy, a to díky dlouhým trenčkotům a koženým kalhotám, které lze vcelku dobře kombinovat.

Kvalitním svetrem nemůžete udělat chybu

Ať už je váš muž příznivcem toho či onoho stylu, kvalitní mikinou nikdy neuděláte chybu. Značkové mikiny jej totiž udrží v teple při každé příležitosti, což je v zimním období naprosto zásadní. Záleží tedy pouze na vás, zda budete požadovat jednobarevnou mikinu bez potisku, nebo s potiskem. Ve vhodné kombinaci budou obě varianty vypadat skvěle. Například kvalitní béžová mikina ze stoprocentní bavlny je skvělým dárkem nejen pod vánoční stromeček. Dá se totiž dobře kombinovat s kalhotami a v žádném případě nebude vypadat jako módní výstřelek do tmy.

Hodí se nosit kabát?

Mezi značkové oblečení se pochopitelně řadí i pánské kabáty, které by si v šatníku každého dobře vypadajícího muže měly najít své místo. Kvalitní kabát je totiž nadčasovou klasikou, ve které se budete cítit pohodlně za každé situace. Slušet vám bude jak v kombinaci s luxusní košilí, tak i s obyčejným značkovým tričkem a džínami. K dispozici je velká řada kabátů různých střihů a barev, takže můžete svému muži vybrat ten pravý. Všechny jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů a podle posledních módních trendů, tudíž budou celkový outfit pouze vylepšovat.

Tričkem neuděláte chybu

Značková trička by měla být naprostým základem v šatníku kteréhokoliv muže. Dají se totiž nosit za každého počasí po celý rok, díky čemuž je můžete prakticky neomezeně kombinovat s ostatními kusy vašeho šatníku. Mohou být základem formálního, ale i sportovního stylu, což je jejich obrovská výhoda. Jestliže svému muži pořídíte kvalitní značkové tričko, pak jej může zkombinovat například se sportovním sakem a vytvořit tak elegantně vypadající outfit, ve kterém se navíc bude cítit velice komfortně.

Pokud uvažujete nad dárkem pro svou drahou polovičku, měla byste se poohlédnout především po tričkách nebo svetrech v tmavých barvách. Díky nim bude váš muž in i tuto zimu.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.