Sociální sítě
Nahoru

Nejen chytrá sluchátka a přehrávače. Seznamte se i s prvními hudebními teniskami

Světlo světa před nedávnou dobou spatřil startup DropLabs, za kterým stojí bývalá šéfka značky Beats by Dre Susan Paley. Beats by Dre je celosvětově známá a velmi úspěšná značka, která se zabývá především výrobou sluchátek.

Susan Paley však i po odchodu z této společnosti u hudby zůstala, a navíc začala tvořit úplně nový segment a zkoumat zcela nové způsoby vnímání hudby, a to skrze moderní tenisky.

První prototyp chytrých hudebních tenisek od DropLabs se nazývá EP 01 a jejich zvláštnost spočívá v tom, že se dokážou propojit s chytrým telefonem a na základě přehrávané hudby vydávají vibrace, které skrze nervová zakončení rezonují do našeho těla, čímž dochází ke zcela novému a povznesenému vnímání hudby celý tělem.

Tenisky spolupracují se systémy iOS i Android, jsou schopny se spojit s jakýmikoliv bezdrátovými sluchátky skrze Bluetooth a na jedno nabití vydrží až šest hodin. Jejich cena se v přepočtu pohybuje okolo 12 700 korun a dostupné budou od poloviny prosince.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.